Forside / Foreningen / Medlemmerne / Meld dig ind

Meld dig ind

Bliv medlem af DIS-Danmark, en lokalforening eller begge dele.

Her kan du melde dig ind og betale med dankort eller andre betalingskort.
Du skal være logget på som bruger. Dit brugernavn ændres ikke ved medlemsskab. Er du endnu ikke bruger, skal du først oprette dig som ny bruger.
Indmeldelse i andre lokalforeninger end nævnt på listen nedenfor skal ske direkte til lokalforeningen.
Medlemsskaber som du har tegnet er markeret med lyserød farve.

Hvis du ikke har betalingskort - se 'Indmeldelse uden betalingskort' i venstre side.

Hvis du allerede er medlem og ønsker at udvide til familiemedlemskab så brug venligst formularen her:

DIS-Danmark

DIS-Danmark medlemskab
Du får et velkomstbrev indenfor 2-3 uger. Kontingentbetaling gælder for det kalenderår, hvori indbetalingen finder sted, og brevet vil indeholde årets hidtil udkomne numre af bladet Slægt & Data.

DIS-Danmark familiemedlemskab
To personer i samme husstand kan tegne et familiemedlemskab. I modtager eet eksemplar af medlemsbladet og har to brugeradgange til hjemmesiden samt to stemmer på generalforsamlingen. I får et velkomstbrev i løbet af 2-3 uger.
Kontingent: 300,00 DKK

Lokalforeninger

DIS-Egedal
Medlemskab af lokalforeningen giver ret til gratis deltagelse i årets arrangementer.

DIS-Faxe medlemskab
Medlemskab af lokalforeningen giver ret til gratis adgang til vore klubarrangementer. Det er en forudsætning for medlemskabet, at man også er medlem af Dis-Damark.

DIS-Helsingør medlemskab

DIS-Helsingør familiemedlemskab
Det årlige kontingent giver dig gratis adgang til foreningens møder. Familiemedlemskab giver to personer medlemskab med rabat.

DIS-Holbæk medlemsskab

DIS-Holbæk Familiemedlemsskab
Bliv medlem af lokalforeningen i Holbæk. Det årlige kontingent giver gratis adgang til foreningens arrangementer. Familiemedlemskab giver to personer på samme adresse medlemskab med rabat
Kontingent: 125,00 DKK

DIS-Kongeaaen medlemskab

DIS-Kongeaaen familiemedlemskab
Det årlige kontingent giver dig gratis adgang til vores arrangementer. Familiemedlemskab giver to personer medlemskab med rabat

DIS-Nordvestjylland medlemsskab
Bliv medlem af lokalforeningen i Nordvestjylland. Det årlige kontingent giver gratis adgang til foreningens arrangementer.

DIS-Nordvestjylland familiemedlemsskab
Bliv familiemedlem af lokalforeningen i Nordvestjylland. Det årlige kontingent giver gratis adgang til foreningens arrangementer for to personer i samme husstand.

DIS-Næstved medlemskab

DIS-Næstved familiemedlemskab
Familiemedlemskab af lokalforeningen giver ret til gratis deltagelse i årets arrangementer.
Kontingent: 125,00 DKK

DIS Skive medlemskab

DIS Slagelse-Sorø medlemskab

DIS Slagelse-Sorø familiemedlemskab

Dis-Sokkelund medlemskab
Det årlige kontingent giver dig gratis adgang til foreningens møder.

Dis-Sokkelund familiemedlemskab

DIS-Sydfyn medlemskab
Kontingent: 60,00 DKK

DIS-Varde medlemsskab
Bliv medlem af lokalforeningen i Varde. Det årlige kontingent giver gratis adgang til foreningens arrangementer.

Samfundet For Dansk Genealogi og Personalhistorie - Dk
Medlemskab for personer bosat i Danmark. Med det årlige kontingent bliver du samtidig abonnent på Personalhistorisk Tidsskrift.
Kontingent: 250,00 DKK

Samfundet For Dansk Genealogi og Personalhistorie - Eu
Medlemskab for personer bosat i Europa. Med det årlige kontingent bliver du samtidig abonnent på Personalhistorisk Tidsskrift.
Kontingent: 280,00 DKK

Samfundet For Dansk Genealogi og Personalhistorie - Udl
Medlemskab for personer bosat i udlandet udenfor Europa. Med det årlige kontingent bliver du samtidig abonnent på Personalhistorisk Tidsskrift.
Kontingent: 325,00 DKK

Betalingskort