ANETAVLE

Startet af Birthe Marianne Rita Johansen, 17 Feb 2012 - 12:59

Forrige emne - Næste emne

Birthe Marianne Rita Johansen

Hvor kan jeg købe en stor anetavle i papirudgave med plads til tip i 2., 3. eller 4. led ? Har prøvet alle boghandlere på Fyn.

Lissa Pedersen

Hej Birthe,

Jeg har engang købt en meget stor tavle (husker ikke lige hvor mange led, men mange) hos Slægtshistorisk Forening for Storkøbenhavn. Prøv engang at skrive til formanden og spørg, om de sælger til ikke-medlemmer (hvis du ikke er medlem?).

Hilsen Lissa

Lene Søgaard Pedersen

Hej Birthe
Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men Boghandlen i Sorø har dem. Tlf 57830027 eller mail 7776@bogpost.dk, de vil sikkert også gerne sende den, jeg mener den dækker ti generationerog har form som en lagkage, meget overskuelig.
Venlig hilsen Lene

Jette Olsen

Hej

Mener at have set dem på landsarkivet i Viborg, så mon ikke at alle landsarkiver har dem.
Venlig hilsen
Jette Olsen

Lis B. Jensen

Hej

kig her http://www.landsarkivetkbh.dk/genealogi/download/aneprint.htm - print ud og prøv om ikke dit bibliotek kan lave kopier i A3-format hvis ikke du selv har en printer der kan klare dette.
Lis B. Jensen
* * * * * * * *
Ses i Legacy Forum: http://legacydansk.com og
https://vordingborglokalarkiv.dk/

Hanne Bjørn

Prøv at spørge her

Lahnsgade 58

5000 Odense C

Jeg har en 15 generation anetavle, som jeg tror jeg købte af en af deres medlemmer.

hilsen
Hanne Bjørn



Egon Hansen

Den store anetavle blev i sin tid lanceret af mormonkirkens slægtshistoriske centre. Men efterhånden som de fleste slægtsforskere har deres anetavler på Computeren, faldt interessen for store tavler som skulle udfyldes med håndkraft (pu ha for et arbejde at skrive med så små bogstaver, og sådan at det er læseligt for andre!)
Jeg tror det er en halv sned år siden ar de satte "restpartiet" billigt til salg! Jeg ved ikke om de har flere, spørg på det nærmeste center, eller i kirken i København.
Mvh Egon