Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Aalborg

Velkommen til DIS-Aalborg, - et mødested for nordjyske slægtsforskere

Bestyrelsen 2015

Generalforsamlingen hvor både formandens beretning og kasserens regnskab blev godkendt er vel overstået. Det er en stor glæde at poster til bestyrelse og revisor, samt suppleanter for disse alle blev besat, - så hermed er grunden til et nyt foreningsår lagt (se foreningen / generalforsamlinger).

Bestyrelsen afholdt sit første møde, den 27. november. Bestyrelsen består af fem personer, heraf to er nyvalgte, også den deltagende suppleant er nyvalgt, så en præsentationsrunde var nødvendig og givende. Efter én gennemgang af foreningens formål, bestyrelsens opgaver og vore samarbejdspartnere var næste punkt konstituering (se foreningen / bestyrelsen).

Mødeprogrammet for det kommende år er fastlagt (se kalenderen), så bestyrelsen tog en snak om foreningens muligheder/opgaver og medlemmernes mulige ønsker. - Emner som bestyrelsen glæder sig til at arbejde videre med på næste møde den 16. februar 2016.

Tak til Ole Rasmussen

 

På generalforsamlingen takkede og overrakte foreningens formand, den afgåede kasserer Ole Rasmussen, en vingave for en uvurderlig indsats for foreningen gennem 5 år.

.


Vi har fokus på
  • Foredrag om slægtsforskning
  • IT og slægtsforskning
  • Workshops og studiekredse
  • Vore samarbejdspartnere
  • DIS Danmarks initiativer
  • Socialt samvær
  • Medlemmernes ønsker

 

DIS Aalborg samarbejder med Historie Aalborg, Slægtshistorisk Forening for Aalborg Egnen, Folkeuniversitetet i Aalborg, DIS Vestagder i Norge og DIS Danmark om at skabe et godt slægtsforsker miljø i Nordjylland.

Boganmeldelse

Se anmeldelse af 2 bøger HER

Boganmeldelse

 

 

Fra Anton Blaabjerg, har vi modtaget anmeldelse af to bøger, kan hentes HER

Nyheder fra hele landet
Julekalender 2015 DIS-Danmarks medlemmer kan deltage i en julekalender bestående af en række spørgsmål med relevans for slægtsforskere.
Danmark på film Det Danske Filminstitut lancerer 29. oktober hjemmesiden Danmark på film.
Slægtsforskeprisen 2015 Politiets Registerblade modtog årets slægtsforskerpris. Derudover blev der uddelt en jubilæumspris til Anton Blaabjerg.
Læs mere...
 
Digitalisering

 

Digitalisering af Nordjydske Stiftstidende se HER

Kommende arrangementer
DIS-Aalborg - Otto Bendixen cand.scient. holder foredraget - Fra land til by Læs mere...
DIS-Aalborg - Ole Færch akademiingeniør, HD og forfatter, holder foredrag om emnet - Herreds og byfogeder samt skrivere og deres slægter. Læs mere...
DIS-Aalborg - Martin Bork Invitation fra - Slægthistorisk Forening for Aalborg-egnen - til at deltage i historiker, ph.d Martin Borks foredrag "Derfor havde Jens og Else ingen venner i landsbyen". Læs mere...
Læs mere...
Kontakt foreningen

Der findes kun gode spørgsmål, forslag og ideer så kontakt  os på disaalborg@gmail.com - og du får naturligvis et svar!

Søgning Google

 

 

Ti søge tips til Googlesøgning, fra Ældre Sagen HER

Jørgen Green

 

Du kan se plancher fra foredraget som PDF fil HER

og referatet HER