Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Faxe

DIS-Faxe

Velkommen til vores hjemmeside.

Vi mødes til klubaften hver onsdag i vinterhalvåret klokken 19. Du finder os i Faxe Kommunes Bibliotek, Jernbanegade 62 i Haslev. Vi er i mødelokale 3. Her hjælper vi hinanden med slægtsforskning, hvor søger vi oplysninger om vores forfædre, øver os i fællesskab om de gotiske skrifter, arrangere spændende foredrag og meget mere. Der er gode parkeringsforhold og det er tæt ved stationen. 

Kig under det sker og foreningen.

Medlemsfordele

- Gratis adgang til klubaften hver
  onsdag i vinterhalvåret

- Adgang til vores medlemssider

- Fællesskab om slægtsforskning

 

Nyheder fra hele landet
Genress, Genealogiske ressurser, Norge Genress er lanceret i ny og mere brugervenlig version. DIS-Norge, Slekt og Datas Genealogiske Ressurser (Genress) er den mest omfattende samling af links til slægtshistoriske kilder i Norge.
Folketælling 1940 fra København Det er nu muligt at se folketællingen 1940 for København på Arkivalieonline.
Flere navneregistre og andre søgemidler Du kan finde dem alle på Arkivalieronline under temaet Hjælpemidler og i øvrigt, hvor det er relevant, f.eks. i forbindelse med kirkebøger og skiftesager.
Amtssøgemidler til Aalborg Stiftamts arkiv 8. april er der lagt flere søgemidler som kopibøger og journaler fra Aalborg Stiftamts arkiv ud på Arkivalieronline.
Lancering af et nyt historiskatlas.dk Websitet har undergået gennemgribende tekniske forbedringer i det sidste år og udkommer i en nyt, flot og indbydende design i løbet af maj måned. I kan dog allerede nu se forbedringerne på websitets testside
 
Bliv medlem

Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af vores lokalforening. Indmeldelse skal ske gennem DIS-Danmarks hjemmeside, da medlemskab af DIS-Faxe kræver medlemskab af DIS-Danmark

 

Kontingentet følger kalenderåret.

 

Knap Bliv medlem nu

DIS-Faxe arrangementer
21/09 2016 Foredrag DIS-Faxe Otto Bendixen kommer og fortæller om dem, der flyttede fra land til by og hvorledes det er muligt at spore hvorfra byfolkene kom.
12/10 2016 Foredrag DIS-Faxe Carsten Ejø holder foredrag
02/11 2016 Foredrag DIS-Faxe Mette Gundel fortæller om børn i 1600-1800-tallet