Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Faxe

DIS-Faxe

Velkommen til vores hjemmeside.

Vi mødes til klubaften hver onsdag i vinterhalvåret klokken 19. Du finder os i Faxe Kommunes Bibliotek, Jernbanegade 62 i Haslev. Vi er i mødelokale 3. Her hjælper vi hinanden med slægtsforskning, hvor søger vi oplysninger om vores forfædre, øver os i fællesskab om de gotiske skrifter, arrangere spændende foredrag og meget mere. Der er gode parkeringsforhold og det er tæt ved stationen. 

Kig under det sker og foreningen.

Medlemsfordele

- Gratis adgang til klubaften hver
  onsdag i vinterhalvåret

- Adgang til vores medlemssider

- Fællesskab om slægtsforskning

 

Nyheder fra hele landet
Flere sønderjyske arkivalier indscannet Et stort antal sønderjyske arkivalier fra lokaladministrationen fra perioden 1500 - ca. 1920 er scannet fra film, og første del bliver nu tilgængelig på Arkivalieronline.
Printer drivere. Drivere til Canon Printeren, som vi (DIS-Holbæk) har i foreningshuset, til installation for PC med Windows.
Amtssøgemidler på Arkivalieronline 100.000 billedfiler fra Thisted Amts og fra Aalborg Stiftamts arkiver.
Søg blandt krigsfanger fra første verdenskrig Det er nu muligt at benytte Røde Kors' register over krigsfanger fra første verdenskrig.
Danmark på film Det Danske Filminstitut lancerer 29. oktober hjemmesiden Danmark på film.
 
Bliv medlem

Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af vores lokalforening. Indmeldelse skal ske gennem DIS-Danmarks hjemmeside, da medlemskab af DIS-Faxe kræver medlemskab af DIS-Danmark

 

Kontingentet følger kalenderåret.

 

Knap Bliv medlem nu

DIS-Faxe arrangementer
09/03 2016 Foredrag DIS-Faxe Erik Kann fortæller
13/04 2016 Foredrag DIS-Faxe Foredrag ved Hans Peter Poulsen ” Udvandrerne - hvem var de, og hvor blev de af og hvordan finder vi dem?”