Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Helsingør

Velkommen til Slægt og Data DIS-Helsingør

Slægtsforskning

Forårssæsonen sluttede den 12. april med en hyggelig frokost. Tak til alle som med bedrag af forskellig art i sæsonen, har gjort vore læsegruppemøder hyggelige og inspirerende at deltage i. Ved klik på  Læse/Studiegruppe tirsdage ulige uger kan du orientere dig om hvornår vi starter igen. Cafemøderne holder sommerferie og nedenfor I ny sæson oplysninger herom.
Ønsker du at anvende DIS-Helsingør Blog, kan du som Helsingør medlem anmode herom på  info@dis-helsingor.dk 
Nu ser vi frem til sommerudflugten den 24. maj med rundvisning på Ringovnen i Nivå. Vi mødes ved Nivågård parken kl. 9.15 hvor bestyrelsen byder på kaffe i forbindelse med at man nyder Nivågårds rododendron park. Derefter køres der til Ringovnen vor vi mødes kl. 10.15.
Efterårets og forårets foredrag er under planlægning og vil blive annonceret i spalten til højre.

Helsingør gl. by 4-blok
Helsingør motiver
Medlemsfordele

- Gratis adgang til vores studieguppe

- Kontakt til andre slægtsforskere i lokalområdet

- Adgang til en årlig udflugt


Nyheder fra hele landet
Nye kilder fra Københavns Stadsarkiv I kildeviseren kan du nu se borgerskaber 1860-1932 og separation og skilsmisser 1806-1857
Flere amtssøgemidler til Aalborg Stiftamts arkiv Fra 20. maj er der tilgang til flere digitaliserede søgemidler i Aalborg Stiftamts arkiv på Arkivalieronline. Materialet er fra perioden efter 1848.
Relancering af HistoriskAtlas 23. maj En stor del af Danmarks lokalhistoriske viden er aldrig nedfældet og risikerer derfor at gå tabt. Men med relancering af HistoriskAtlas.dk får danskerne nu en platform til at dele lokalhistorisk viden og bevare vores fælles kulturarv.
Tastecafé 16. juni på Rigsarkivet i København Har du lyst til, i fællesskab med andre, at være med til at gøre Danmarkshistorien tilgængelig for nutidige og kommende generationer? Så kom til tastecafé og mød andre indtastere, eller få hjælp til at komme i gang.
Elektronisk registrering af besøgende på Rigsarkivets læsesale Husk dit sundhedskort, når du besøger Rigsarkivets læsesale. Den 20. maj 2016 tager vi elektronisk registrering af de besøgende i brug på Rigsarkivets læsesal i København. Den 1. juni følger de øvrige læsesale efter.
 
Bliv medlem

Meld dig ind i DIS-Helsingør - det koster kun 75 kr. om året.

Familiemedlemskab 100 kr. om året


Knap Bliv medlem nuTjek personlige oplysninger

Ny post - eller mail adresse

Ret din medlemsindstilling

Hjælp hertil se FORENINGEN