Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Helsingør

Velkommen til Slægt og Data DIS-Helsingør

Slægtsforskning

Forårssæsonen sluttede den 12. april med en hyggelig frokost. Tak til alle som med bedrag af forskellig art i sæsonen, har gjort vore læsegruppemøder hyggelige og inspirerende at deltage i. Ved klik på  Læse/Studiegruppe tirsdage ulige uger kan du orientere dig om hvornår vi starter igen. Cafemøderne holder sommerferie og nedenfor I ny sæson oplysninger herom.
Ønsker du at anvende DIS-Helsingør Blog, kan du som Helsingør medlem anmode herom på  info@dis-helsingor.dk 
Nu ser vi frem til sommerudflugten den 24. maj med rundvisning på Ringovnen i Nivå. Vi mødes ved Nivågård parken kl. 9.15 hvor bestyrelsen byder på kaffe i forbindelse med at man nyder Nivågårds rododendron park. Derefter køres der til Ringovnen vor vi mødes kl. 10.15.
Efterårets og forårets foredrag er under planlægning og vil blive annonceret i spalten til højre.

Helsingør gl. by 4-blok
Helsingør motiver
Medlemsfordele

- Gratis adgang til vores studieguppe

- Kontakt til andre slægtsforskere i lokalområdet

- Adgang til en årlig udflugt


Nyheder fra hele landet
FT 1940 færdigindscannet Folketællingen 1940, der består af ca. 2,5 millioner spørgeskemaer, er nu færdigindscannet og tilgængelig på Arkivalieronline fra 28. juni 2016
Fynske dødsattester indtil 1940 online Kom og vær med, når vi fejrer at DIS-Odense er nået i mål med det imponerende projekt: at affotografere alle fynske dødsattester til og med 1940.
Slægt & Data nr. 2 udsendes i næste uge I næste uge (uge 25) uddeles årets andet nummer af Slægt & Data til medlemmerne. Hold øje med din postkasse og få spændende læsning i sommerferien.
Tyske kammerkancelli på Arkivalieronline Nu er kommet flere arkivalier om Sønderjylland og hertugdømmerne på Arkivalieronline - denne gang fra centraladministration i København.
Dokumenter fra kolonitiden Rigsarkivet digitaliserer sin samling af dokumenter fra kolonitiden. I 2017 er det 100 år siden, at Danmark solgte de vestindiske øer til USA. I den anledning bliver en enorm mængde historiske kilder fra den danske kolonitid gjort tilgængelige for alle. Rigsarkivet lægger nu – efter mere end tre års arbejde – sidste hånd på digitaliseringen af de fem millioner billeder af dokumenter fra kolonitiden.
 
Bliv medlem

Meld dig ind i DIS-Helsingør - det koster kun 75 kr. om året.

Familiemedlemskab 100 kr. om året


Knap Bliv medlem nuTjek personlige oplysninger

Ny post - eller mail adresse

Ret din medlemsindstilling

Hjælp hertil se FORENINGEN