Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Sydfyn

DIS-Sydfyn - din aktive lokalforening

Fokusområder

DIS-Sydfyn har fokus på

  • gode foredrag
  • hyggeligt samvær om slægtsforskning
Nyheder fra hele landet
FT 1940 færdigindscannet Folketællingen 1940, der består af ca. 2,5 millioner spørgeskemaer, er nu færdigindscannet og tilgængelig på Arkivalieronline fra 28. juni 2016
Fynske dødsattester indtil 1940 online Kom og vær med, når vi fejrer at DIS-Odense er nået i mål med det imponerende projekt: at affotografere alle fynske dødsattester til og med 1940.
Slægt & Data nr. 2 udsendes i næste uge I næste uge (uge 25) uddeles årets andet nummer af Slægt & Data til medlemmerne. Hold øje med din postkasse og få spændende læsning i sommerferien.
Tyske kammerkancelli på Arkivalieronline Nu er kommet flere arkivalier om Sønderjylland og hertugdømmerne på Arkivalieronline - denne gang fra centraladministration i København.
Dokumenter fra kolonitiden Rigsarkivet digitaliserer sin samling af dokumenter fra kolonitiden. I 2017 er det 100 år siden, at Danmark solgte de vestindiske øer til USA. I den anledning bliver en enorm mængde historiske kilder fra den danske kolonitid gjort tilgængelige for alle. Rigsarkivet lægger nu – efter mere end tre års arbejde – sidste hånd på digitaliseringen af de fem millioner billeder af dokumenter fra kolonitiden.
 
Medlemsfordele

For 60 kr. om året får du

  • Gratis adgang til foredrag
  • Gratis adgang til arrangementer
  • Gratis adgang til klubaftener

    Knap Bliv medlem nu
Næste arrangement
Hvordan finder vi aner i de nordiske arkiver? Dis-Sydfyn foredrag ved Gitte Bergendorff Høstbo, Ba i historie om immigration fra Sverige til Danmark 1890-1924
Læs mere...