Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Sydfyn

DIS-Sydfyn - din aktive lokalforening

Fokusområder

DIS-Sydfyn har fokus på

  • gode foredrag
  • hyggeligt samvær om slægtsforskning
Nyheder fra hele landet
Flere amtssøgemidler til Aalborg Stiftamts arkiv Fra 20. maj er der tilgang til flere digitaliserede søgemidler i Aalborg Stiftamts arkiv på Arkivalieronline. Materialet er fra perioden efter 1848.
Relancering af HistoriskAtlas 23. maj En stor del af Danmarks lokalhistoriske viden er aldrig nedfældet og risikerer derfor at gå tabt. Men med relancering af HistoriskAtlas.dk får danskerne nu en platform til at dele lokalhistorisk viden og bevare vores fælles kulturarv.
Tastecafé 16. juni på Rigsarkivet i København Har du lyst til, i fællesskab med andre, at være med til at gøre Danmarkshistorien tilgængelig for nutidige og kommende generationer? Så kom til tastecafé og mød andre indtastere, eller få hjælp til at komme i gang.
Elektronisk registrering af besøgende på Rigsarkivets læsesale Husk dit sundhedskort, når du besøger Rigsarkivets læsesale. Den 20. maj 2016 tager vi elektronisk registrering af de besøgende i brug på Rigsarkivets læsesal i København. Den 1. juni følger de øvrige læsesale efter.
Slægtsforskerdag 2016 i Flensborg Den 12. november arrangerer Den Slesvigske Samling under Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V. en ny udgave af dansk-tysk slægtsforskerdag i Flensborg
 
Medlemsfordele

For 60 kr. om året får du

  • Gratis adgang til foredrag
  • Gratis adgang til arrangementer
  • Gratis adgang til klubaftener

    Knap Bliv medlem nu
Næste arrangement
Hvordan finder vi aner i de nordiske arkiver? Foredrag ved Gitte Bergendorff Høstbo, Ba i historie om immigration fra Sverige til Danmark 1890-1924
Læs mere...