Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Aktuelt / Nyheder / Arkivalieronlines indhold inddelt i flere emner for bedre overblik

Arkivalieronlines indhold inddelt i flere emner for bedre overblik

Indholdet (samlingerne) på Arkivalieronline er blevet inddelt i flere emner, der skal give et bedre overblik og gøre det lettere at finde det, du søger.

Arkivalieronlines indhold inddelt i flere emner for bedre overblik

Skærmbillede ArkivalierOnline

22.11.18

Ændringerne er sket på baggrund af ønsker fra vores brugere om et bedre overblik over Arkivalieronlines indhold, og flere brugere har deltaget i brugertest af de nye emner/ temaer.


Find de nye emner
Alle emnerne bliver vist på indgangssiden til Arkivalieronline. På forsiden af sa.dk finder du links til de mest benyttede emner (kirkebøger, folketællinger, lægdsruller og skifter) samt til sa.dk/ao, hvor du kan se dem alle.


Sådan påvirkes gamle links
Links til de enkelte samlinger (som eks. dødsattester) og indgangen til Arkivalieronline gennem arkivdatabasen Daisy påvirkes ikke.
Hvis du har direkte links til emner, som nu er væk, eks. Øvrige samlinger og Find din slægt, vil du blive omdirigeret til indgangssiden til Arkivalieronline.


Vi hører gerne fra dig
Vi håber, du får glæde af Arkivalieronlines nye opdeling. Har du kommentarer eller oplever du fejl, hører vi meget gerne fra dig. Skriv til os via formularen her.