Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Aktuelt / Nyheder / Kom til Gorms store familietræf

Kom til Gorms store familietræf

Er du en af dem, der har en anetavle, der viser, du er i familie med Gorm den Gamle? Eller er du ved at undersøge det? Så inviterer Kongernes Jelling til et forrygende familietræf lørdag d. 20. maj 2017.

01.02.17

I Kongernes Jelling oplever vi ofte, at besøgende fortæller at "Vi er da i familie med Gorm. Vi har en anetavle derhjemme".

Derfor fik vi i Kongernes Jelling ideen til at invitere til det store familietræf. Som titlen mere end antyder, så bliver det en dag, hvor vi med et glimt i øjet sætter fokus på slægtsskab.

Kongernes Jelling opfordrer de besøgende med Kong Gorm i slægtstræet til at medbringe anetavlen og tage imod tilbuddet om at få et hurtigt tjek af deres anetavle. Det vil også være muligt, at få gode råd om slægtsforskning generelt.

Vi sælger billetter til et dagsarrangement, der ud over et tjek af anetavlen også indeholder rundvisning på det store monumentområde, flere foredrag og familefoto.

Som en afslutning på dagen inviterer Kongernes Jelling til Kong Gorms Taffel med mad, mjød, festtale og musik. Billetter til dette arrangement sælges særskilt.

Billetsalget går i gang 2. februar og der er et begrænset antal billetter i begge kategorier. Hvis du vil med, så gå ind på Kongernes Jellings Facebook eller på www.natmus.dk/museerne/kongernes-jelling. Her er der link til billetsalget.

I Kongernes Jelling håber vi på en dag med mange slægts- og historieinteresserede og hvem ved ….. måske kunne det blive en god tradition?

Kom til Gorms store familietræf