Forside / Foreningen

Foreningen Danske Slægtsforskere

Vi arbejder for slægtsforskere og slægtsforskning i Danmark. Brug menuen til venstre til at finde oplysninger om foreningen, herunder vores organisation, historie, vedtægter, privatlivspolitik m.v. Brug gerne linket til at melde dig ind i foreningen.

Danske Slægtsforskeres bestyrelse

Her kan du se bestyrelsens medlemmer og læse om deres arbejde. Er du medlem af foreningen, kan du også se referater af bestyrelsens møder.

Webshop

I Danske Slægtsforskeres Webshop kan du købe bøger og hæfter, samt medlemskab af Danske Slægtsforskere og lokalforeninger.

Betal med betalingskort

Her kan du melde dig ind i Danske Slægtsforskere eller en lokalforening - eller begge dele. Du betaler med dit Dankort eller et af de andre kort foreningen accepterer og bliver medlem med det samme.