Forside / Foreningen / Butik - Ikke medlem / Køb bøger uden betalingskort

Køb bøger uden betalingskort

Her kan du bestille varer hos DIS-Danmark og få tilsendt varerne, med en faktura vedlagt.

Netbank

Vi foretrækker at du benytter FI--indbetalingskoden nederst på fakturaen ved betaling via netbank: +71<00000000xxxxxx +87653 for så finder din betaling selv på plads på din konto hos os.

Betalingskort med kortartkode 01 samt kreditornr. 5012058, eller overførsel til bankkonto: Registreringsnummer 9570, kontonummer 5012058.
Husk at anføre navn og hvad det er du betaler for under meddelelser til modtageren.

Bank

Du kan i din bank overføre kontingentet til bankkonto: Registreringsnummer 9570, kontonummer 5012058.

Onlinebestilling

Har du Dankort eller andet betalingskort kan du bestille varerne online her Det er langt den letteste løsning for foreningen.