Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Foreningen / Kontakt / Slægtsforskeren - redaktionen

Slægtsforskeren - redaktionen

Skriv til redaktionen, hvis du har noget på hjertet, som du gerne vil have bragt i bladet Slægtsforskeren. Alle spørgsmål om bladet sendes også til redaktionen.

Brug venligst een af de andre kontaktformularer til henvendelser vedr. andre emner.

Er du medlem: Skriv dit medlemsnummer her, hvis du kender det.
Husk at skrive dit navn og eventuelt medlemsnummer.
Her kan du vedhæfte din artikel til bladet. NB: Tekstfilen må ikke indeholde billeder. Skriv eventuelt i teksten i en parentes, hvor du vil have billederne indsat, f.eks. (billede 1 her).
Billede 1 til din artikel. Max. størrelse 1 MB. Jeg bekræfter, at jeg selv har taget billedet og giver bladet tilladelse til at bruge billedet i artikler i bladet Slægt & Data.
Billede 2 til din artikel. Max. størrelse 1 MB. Jeg bekræfter, at jeg selv har taget billedet og giver bladet tilladelse til at bruge billedet i artikler i bladet Slægt & Data.
Billede 3 til din artikel. Max. størrelse 1 MB. Jeg bekræfter, at jeg selv har taget billedet og giver bladet tilladelse til at bruge billedet i artikler i bladet Slægt & Data.
Billede 4 til din artikel. Max. størrelse 1 MB. Jeg bekræfter, at jeg selv har taget billedet og giver bladet tilladelse til at bruge billedet i artikler i bladet Slægt & Data.