Forside / Foreningen / Medlemmerne / Adresseændring m.m.

Adresseændring m.m.

Medlemmer skal fremover selv indtaste ændringer af personlige oplysninger via hjemmesiden

Nødvendige oplysninger

Oplysninger om navn,  adresse og emailadresse skal indtastes under menuen Mine indstillinger.

Log ind som medlem på hjemmesiden og vælg MIN SIDE øverst til højre på hjemmesiden. Her opdaterermedlemmet oplysninger om sig selv og vælger GEM nederst på siden.

Hvis du har problemer med at logge ind, klik her.

Indholdet af Mine indstillinger bruger vi til udsendelse af medlemsblade, nyhedsbreve og opkrævning af kontingent. Derfor er det vigtigt, at navn, adresse og email oplysninger er korrekte.

Andre oplysninger om dig

Du må meget gerne udfylde din fødselsdato og telefonnummer også. Dette er KUN til internt brug i foreningen.

Tilføj også gerne flere oplysninger om dig selv, f..eks. kan du under Forskningsfelter skrive, hvilke navne og stednavne du slægtsforsker i. Du kan også tilføje din hjemmesides navn og indsætte et billede af dig selv. Disse ting, plus dit postnummer vises i medlemssøgningen, hvis du har sat hak i Vis i søgninger.