Forside / Foreningen / Medlemmerne / Indmeldelse

Bliv medlem af Danske Slægtsforskere, en lokalforening eller begge dele.

Foreningsåret

Foreningsåret er kalenderåret. Medlemskabet udløber således 31 december uanset tidspunktet for indmeldelsen. Første gang betaler du kun for de kvartaler, der er tilbage af året. Eksempel: melder du dig ind 20 juli betales halvt kontingent.

Indmeldelse med betalingskort

Du skal være oprettet og logget på som bruger. Dit brugernavn ændres ikke ved medlemsskab. Er du endnu ikke bruger, skal du først oprette dig som ny bruger. Vælg det/de ønskede medlemskab(er) herunder og følg anvisningerne. Når du har betalt, er medlemskabet aktivt.
Indmeldelse i andre lokalforeninger end nævnt på listen nedenfor skal ske direkte til lokalforeningen.
Medlemskaber, som du allerede har tegnet, er markeret med lyserød boks.

Indmelding uden betalingskort

Hvis du ikke har betalingskort - klik her Indmeldelse uden betalingskort

Skift til familiemedlemskab

Hvis du allerede er medlem og ønsker at udvide til familiemedlemskab, så brug venligst formularen her:

Udlandsmedlemskab

Personer, der ikke er bosat i Danmark, kan tegne medlemskab her https://www.slaegtogdata.dk/foreningen/medlemmerne/meld-dig-ind/udland

DIS-Danmark

Danske Slægtsforskere (DIS-Danmark) medlemskab
Du får et velkomstbrev indenfor 3-4 uger. Kontingentet reduceres i forhold til indmeldelsestidspunktet og gælder for resten af kalenderåret. Næste kontingentopkrævning udsendes i januar måned for et helt foreningsår. Velkomstbrevet vil indeholde hæftet Hjælp til begyndere, bogen Sogn-Herred-Amt, samt det senest udkomne nummer af bladet Slægtsforskeren.
Kontingent: 62,50 DKK

Danske Slægtsforskere (DIS-Danmark) familiemedlemskab
To personer i samme husstand kan tegne et familiemedlemskab. I modtager eet eksemplar af medlemsbladet og har to medlemsadgange til hjemmesiden samt to stemmer på generalforsamlingen. I får et velkomstbrev i løbet af 3-4 uger.
Kontingent: 93,75 DKK

Lokalforeninger

DIS-Egedal
Medlemskab af lokalforeningen giver ret til gratis deltagelse i årets arrangementer.

DIS-Faxe medlemskab
Medlemskab af lokalforeningen giver ret til gratis adgang til vore klubarrangementer. Det er en forudsætning for medlemskabet, at man også er medlem af Dis-Damark.

DIS-Helsingør medlemskab
Medlemskab af lokalforeningen giver adgang til læse-studiegruppe møder tirsdage i ulige uger. Deltagerbetaling til andre arrangementer i henhold til hjemmesiden.

DIS-Helsingør familiemedlemskab
Medlemskab af lokalforeningen giver adgang for to personer til læse-studiegruppe møder tirsdage i ulige uger. Deltagerbetaling til andre arrangementer i henhold til hjemmesiden

DIS-Holbæk medlemsskab

DIS-Holbæk Familiemedlemsskab
Bliv medlem af lokalforeningen i Holbæk. Det årlige kontingent giver gratis adgang til foreningens arrangementer. Familiemedlemskab giver to personer på samme adresse medlemskab med rabat

DIS-Kongeaaen medlemskab

DIS-Kongeaaen familiemedlemskab
Det årlige kontingent giver dig gratis adgang til vores arrangementer. Familiemedlemskab giver to personer medlemskab med rabat
Kontingent: 190,00 DKK

DIS-Nordvestjylland medlemsskab
Bliv medlem af lokalforeningen i Nordvestjylland. Det årlige kontingent giver gratis adgang til foreningens arrangementer.

DIS-Nordvestjylland familiemedlemsskab
Bliv familiemedlem af lokalforeningen i Nordvestjylland. Det årlige kontingent giver gratis adgang til foreningens arrangementer for to personer i samme husstand.

DIS-Næstved medlemskab

DIS-Næstved familiemedlemskab
Familiemedlemskab af lokalforeningen giver ret til gratis deltagelse i årets arrangementer.
Kontingent: 175,00 DKK

DIS Skive medlemskab
Kontingent: 200,00 DKK

DIS Slagelse-Sorø medlemskab

DIS Slagelse-Sorø familiemedlemskab

Dis-Sokkelund medlemskab
Det årlige kontingent giver dig gratis adgang til foreningens møder.

Dis-Sokkelund familiemedlemskab
Det årlige kontingent giver dig gratis adgang til foreningens møder. Familiemedlemskab giver to personer medlemskab med rabat.
Kontingent: 200,00 DKK

DIS-Sydfyn medlemskab
Kontingent: 60,00 DKK

DIS-Varde medlemsskab
Bliv medlem af lokalforeningen i Varde. Det årlige kontingent giver gratis adgang til foreningens arrangementer.

Samfundet For Dansk Genealogi og Personalhistorie - Dk
Medlemskab for personer bosat i Danmark. Med det årlige kontingent bliver du samtidig abonnent på Personalhistorisk Tidsskrift.
Kontingent: 275,00 DKK

Samfundet For Dansk Genealogi og Personalhistorie - Eu
Medlemskab for personer bosat i Europa. Med det årlige kontingent bliver du samtidig abonnent på Personalhistorisk Tidsskrift.
Kontingent: 310,00 DKK

Samfundet For Dansk Genealogi og Personalhistorie - Udl
Medlemskab for personer bosat i udlandet udenfor Europa. Med det årlige kontingent bliver du samtidig abonnent på Personalhistorisk Tidsskrift.
Kontingent: 350,00 DKK

Betalingskort