Forside / Foreningen / Medlemmerne / Indmeldelse / Indmeldelse uden betalingskort i Danmark

Indmeldelse uden betalingskort i Danmark

Har du et betalingskort, kan du melde dig ind online og få glæde af alle medlemsfordele med det samme. Har du ikke et kort, kan du blive medlem på forskellige andre måder.

Hvis du har et betalingskort kan du melde dig ind online her.

Kort logo

Har du ikke et betalingskort, kan du blive medlem ved at overføre beløbet på en af følgende måder:
(Husk at anføre hvilket medlemskab du ønsker samt navn og adresse. Hvis du ønsker fuld adgang til hjemmesiden skal du også angive en mailadresse)

Netbank
Betalingskort med kortartkode 01 samt kreditornr. 5012058, eller overførsel til bankkonto: Registreringsnummer 9570, kontonummer 5012058.

Bank

Du kan i din bank overføre kontingentet til bankkonto: Registreringsnummer 9570, kontonummer 5012058.