Forside / Foreningen / Medlemmerne / Indmeldelse / Indmeldelse Udland

DIS-Danmark medlemskab udenfor Danmark

Du får et velkomstbrev indenfor 3-4 uger. Kontingentbetaling gælder for det kalenderår, hvori indbetalingen finder sted, og brevet vil indeholde årets hidtil udkomne numre af bladet Slægt & Data.

Kontingentbetalingen er reduceret i forhold til indmeldelsestidspunktet og gælder for resten af kalenderåret. Næste kontingentopkrævning udsendes i januar måned for et helt foreningsår.

Velkomstbrevet vil indeholde hæftet Hjælp til begyndere, bogen Sogn-Herred-Amt, samt det senest udkomne nummer af bladet Slægt & Data.

DIS-Danmark

Lokalforeninger