Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Foreningen / Medlemmerne / Udmeldelse

Udmeldelse

Her kan du skrive til foreningen, hvis du ikke ønsker at være medlem af Danske Slægtsforskere længere.

Udmeldelse af lokalforeninger skal ske direkte til lokalforeningerne.

Vælg hvilken dato din udmeldelse skal træde i kraft. Medlemsblade og adgang til medlemssider vil ophøre den dato du vælger.
Hjælp os med at blive bedre til at forstå vores medlemmers behov.
tegn tilbage
Arrangementer
Lær at bruge Daisy – Workshop på Rigsarkivet, København Deltag i en Daisy-workshop på Rigsarkivets læsesal i København. Du får en generel introduktion – og mulighed for at øve dig ved at løse opgaver. Det er gratis at deltage.
Slægtshistorisk Forening, Århus Spørgehjørne på DOKK1
Kongeaaen - Foredrag om Brandforsikring Peter Olesen holder foredrag om brandforsikring
Den store svenske indvandring Om indvandringen til Danmark fra Sverige. Foredrag ved Henning Bender. Slægts- og Egnshistorisk Forening Randers.
DIS Sokkelund Herred - Foredrag ved Ove Madsen "Danmarkshistorie på sogneniveau”
Gotisk aften i Løgstør Vi øver os i at læse håndskrevne gotiske tekster. Nybegyndere kan også være med.
Foredrag ved Jan Pedersen i Rødovre Foredrag om laugsvæsen og håndværksmestre
Introduktion til slægtsforskning i Espergærde november 2018 Danske Slægtsforskere DIS-Helsingør i samarbejde med LOF - kom godt i gang med at forske i din slægts historie
Fiktivt arrangement
Cafémøde, DIS-Holbæk Eftermiddags Café, Aktiv Centret, lokale 3, Stenhusbakken
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Ugifte mødre og deres børn v/Historiker, Ph.D. Agnete B. Madsen Foredragets udgangspunkt er min far, et uægte barn, der i 1917 blev født på Bethesdahjemmet i Århus. Hans mor var fiskerpige fra Skagen, hans far en nyudlært typograf fra Hjørring. Sidstnævnte var selv et uægte barn og fiskerpigen havde en storesøster, der slet ikke lignede resten af søskendeflokken…..Det vrimler med uægte børn i min familie, men reaktioner og måder at takle situationen på var vidt forskellige alt efter tid, miljø, tro og personlig styrke.
Slægtsaften Thisted og Omegn
Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning, Rigsarkivet København Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? Få hjælp af frivillige vejledere på læsesalen i København.
Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning - Rigsarkivet, Viborg Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? Få hjælp af frivillige vejledere på læsesalen i Viborg.
Find rundt i de alfabetiske lister (lægdsruller) – Workshop - Rigsarkivet, Aabenraa Hør om hvordan du bruger de alfabetiske lister og om hvad du kan finde i Restantenlister, Rescherser eller Nachweisungen. Lær kilderne at kende gennem små øvelser.
Skiftearkivalier – Intro ved frivillige vejledere - Rigsarkivet, Viborg Fire torsdage suppleres brugerhjælpen med en introduktion til et slægtshistorisk tema.
Faderskabssager og adoption – Intro ved frivillige vejledere - Rigsarkivet, Viborg Fire torsdage suppleres brugerhjælpen med en introduktion til et slægtshistorisk tema.
DS-Næstved: Foredrag: Faderskabs-, skilsmisse-, og adoptionssager og info om Rigsarkivet Foredrag v/ Michael Dupont: Faderskabs-, skilsmisse-, og adoptionssager og info om Rigsarkivet
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - medlemsaften Klubaften på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade, 1 sal. Lokale E Uformel klubaften hvor der udveksles erfaringer og idéer. Vi tager det op som de fremmødte medlemmer ønsker..
Tastefest på Rigsarkivet, Aabenraa Vær med til at gøre din, min og vores historie tilgængelig for alle, når Rigsarkivet, Aabenraa holder tastefest lørdag den 17. november kl. 10-15.
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Livshistorier - Fortæl om et liv så andre lytter v/Cand. com. Liv Mygind.
Slægtsroderi i DIS-Odense En workshop for slægtsforskere.
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
DS-Sydfyn - Svendborg Bibliotek Gratis hjælp til slægtsforskning.
Danske Slægtsforskere DIS-Helsingør foredrag ved Morten Tinning 19.11.2018 Danmark, Sikringsstyrken og 1. verdenskrig
Læse-/studiegruppe Danske Slægtsforskere DIS-Helsingør 20.11.2018 Uformelt møde for medlemmer tirsdage i ulige uger
DIS Sokkelund Herred Hvem-Hvad-Hvor
Foredragsaften, DIS-Holbæk, Stenhusbakken Per Andersen, Danske Slægtsforskere, har denne aften foredraget med titlen "Den historiske Fortælling"
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Gotisk læsning Studiegruppe. Gotisk m.v. på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade.
Slægts-café - DIS København Nord Medlemmernes 5 minutter.
DS - Aalborg - foredrag v/Asbjørn Romvig Thomsen Arkivar, forsker, ph.d. holder foredraget -"Hvad skete der indenfor hjemmets fire vægge 1750-1970?"
DS-Sydfyn - Gotisk læsekreds Der læses gotiske tekster.
Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning, Rigsarkivet København Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? Få hjælp af frivillige vejledere på læsesalen i København.
”Forsvundne arvinger” – Foredrag på Rigsarkivet, Odense Fra de støvede gange i Rigsarkivet til pludselig at blive hvirvlet ind i en stor TV produktion – mød Adam fra ”Forsvundne arvinger”.
Børneskæbner i protokollerne: Børns skolegang og opdragelse i 1800-tallet – Foredrag på Rigsarkivet, Viborg Hvordan formede børns skolegang og opdragelse sig i 1800-tallet? Og hvor finder vi kilderne, der fortæller os om vore forfædres skolegang?
"Slægtsroderi "- Workshop om slægtsforskning Denne aften er workshoppen åben for alle, der forsker i deres slægt, eller som gerne vil i gang.
Horsensegnens Slægtsforskere Slægtsforskning i 1900 tallet ved Per Andersen, Vanløse
DS-Sydfyn - Medlemsaften. Flemming Knudsen - opfølgning på amtmandens arkiv. Der bliver vist søgninger, så du lærer at bruge arkivet. Husk computer.
DS-Næstved: SlægtsCAFÈ Her mødes man og arbejder med egen slægtsforskning under hyggelige og rolige omgivelser.
Kongeaaen - Kursus for nybegyndere Der afholdes kursus for nybegyndere
Slægtsroderi i DIS-Odense En workshop for slægtsforskere.
DS - Aalborg - Åben hus arrangement Med formand Kirsten Sanders og næstformand Per Andersen.
Intro til arkivdatabasen Daisy på Rigsarkivet, København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy. Det foregår på Rigsarkivets læsesal i København, og det er gratis at deltage.
DIS Sokkelund Herred Slægtsbøger
Dis - Varde - Workshop for slægtsforskere. Dagens Emne: DIS Danmarks hjemmeside gemmer på mange tips, links og kilder. Vi ser på hjemmesidens indhold
Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: Den oversøiske udvandring fra Danmark 1840-1940. Hvor kom de de fra og hvor slog de sig ned – og kilderne hertil.
Kort og godt – Intro til Daisy og ”Søg i samlingerne” - Rigsarkivet, Viborg Kom og få en kort introduktion til, hvordan du bruger både arkivdatabasen Daisy og “Søg i samlingerne”.
Lægdsruller – Foredrag og workshop om indtastning af kilder, Rigsarkivet, København Hvad er en lægdsrulle, hvilke typer af oplysninger finder man i dem, og hvordan kommer man i gang med at bruge dem? Foredrag med efterfølgende demonstration af indtastningsportalen.
Åbent hus aften, Holbæk Bibliotek Danske Slægtsforskere (DS) og Holbæk slægtsforskere (DIS-Holbæk) afholder et "åbent hus" arrangement / kampagne i den store mødesal på Holbæk Bibliotek.
Foredrag Johs. Nørregaard Frandsen: Da landbolivet blev en by i provinsen
Tastegruppe på Rigsarkivet, Aabenraa Vil du arbejde med historiske kilder? Og har du en computer, tid og lyst til at læse gammel håndskrift? Så er det måske noget for dig at blive frivillig indtaster.
Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning, Rigsarkivet København Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? Få hjælp af frivillige vejledere på læsesalen i København.
DIS-Egedal - Juleafslutning Juleafslutning - kun for medlemmer af DIS-Egedal
Åbent Hus i Danske Slægtsforskere Sydfyn 29. nov. Kend dine rødder og kig tilbage i slægten. Kom og mød andre slægtsforskere.
DS-Næstved: Medlemsaften: Tips & Tricks Tips & tricks
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Amtmandens arbejde cand.mag. Torben Albert Kristensen fortæller om hvad vi kan finde i amtmændenes arkiver.
Slægtsaften Thisted og Omegn
DS - Aalborg - Medlemsmøde
Amager Slægtshistoriske Forening, Medlemsmøde Medlemsmøde - julemøde
Læse-/studiegruppe Danske Slægtsforskere DIS-Helsingør 4.12.2018 Uformelt møde for medlemmer tirsdage i ulige uger
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Slægtscafé på Hovedbiblioteket
Cafémøde, DIS-Holbæk Aften Café, Aktiv Centret, lokale 3, Stenhusbakken
Danske Slægtsforskere Hillerød. Udvandrerne Hans Peter Poulsen holder foredrag om udvandrerne- hvem var de og hvor blev de af?
DIS Sokkelund Herred - Juleafslutning Medlemmerne ønsker hinanden god jul
Julemøde Foreningsaften med foredrag og julehygge i Slægts- og Egnshistorisk Forening Randers
Møde i Roskildeegnens Slægtsforskerforening Julemøde
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Gotisk læsning Studiegruppe. Gotisk m.v. på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade.
Cafémøde på Espergærde Bibliotek 5.12.2018 DIS Helsingør inviterer til slægtsforskningscafé på Espergærde Bibliotek første onsdag hver måned
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Slægtsforskercafé Slægtsforskercafé på Holstebro Bibliotek
Fæstebønder og Godsarkiver DIS-Skive har den 5. december 2018 foredrag ved Erik Kann om Fæstebønder og Godsarkiver.
DIS København Nord - Juleafslutning Juleafslutning den på "Lindegården"
Snakkedag på RAO, DIS-Odense Vores to hjælpere finder du i den bløde sofa i frokoststuen på 1. sal. Her er du velkommen til at komme og få hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller få hjælp til at bruge arkivet.
Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning, Rigsarkivet København Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? Få hjælp af frivillige vejledere på læsesalen i København.
Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning på Rigsarkivet, Aabenraa Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? Få hjælp af frivillige vejledere på læsesalen i Aabenraa.
Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning - Rigsarkivet, Viborg Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? Få hjælp af frivillige vejledere på læsesalen i Viborg.
DS-Næstved: SlægtsCAFÈ Sæsonafslutning med lidt julehygge
Dis - Varde foredrag kl. 19.00 Fødselsstiftelsen i København / Hans Peter Poulsen.
Slægtshistorisk Forening, Århus Gudrun Gormsen: Bondens bygninger
Trekantområdets Slægtshistoriske Forening Plejebarn: Børneskæbner og plejeforhold 1820-1920
Slægtshistorisk Forening, Århus Spørgehjørne på DOKK1
Intro til arkivdatabasen Daisy på Rigsarkivet, København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy. Det foregår på Rigsarkivets læsesal i København, og det er gratis at deltage.
Kongeaaen - Foredrag Hedens hovedpersoner Folkemindesamler Christian Ringskov, Ringkøbing Skjern museum holder foredrag
Cafémøde, DIS-Holbæk Eftermiddags Café, Aktiv Centret, lokale 3, Stenhusbakken
Gotisk værksted Gotisk værksted og julehygge kalder vi det. Her vil det være muligt at få hjælp til de gotiske tekster der gør knuder. Send evt. din tekst, eller et link dertil forinden, til sekretair@odenseslaegt.dk og oplev den aften de dygtige gotiskkyndige i fællesskab med os andre læse teksterne. Der vil denne aften blive serveret gløgg og æbleskiver.
Sønderborg: Slægtsforskere hjælper hinanden Slægtshistorisk Forening Sønderjylland inviterer til mødet “Slægtsforskere hjælper hinanden”.
Cafémøde, DIS-Holbæk Aften Café, Aktiv Centret, lokale 3, Stenhusbakken
Cafémøde på Espergærde Bibliotek 2.1.2019 DIS Helsingør inviterer til slægtsforskningscafé på Espergærde Bibliotek første onsdag hver måned
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Slægtsforskercafé Slægtsforskercafé på Holstebro Bibliotek
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Workshop i Ringkøbing. Uformel klubaften hvor der udveksles erfaringer og idéer. Vi tager det op som de fremmødte medlemmer ønsker. Denne aften vil det bl.a. være medlemmernes jule- og nytårstraditioner.
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Dis - Varde - Workshop for slægtsforskere Dagens Emne: Hvad der findes på Rigsarkivets hjemmeside. Vi ser på hjemmesidens indhold.
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Slægtscafé på Hovedbiblioteket i Nykøbing F
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: Foredrag over emnet "Slægtsforskning før kirkebøgerne" af Michael Dupont
Kongeaaen - Foredrag om skudsmålsbøger Hvad kan skudsmålsbøgerne fortælle os om vore aner og skillingsviser, foredrag af Gitte Bergendorff Høstbo
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Gotisk læsning Studiegruppe. Gotisk m.v. på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade.
Slægts-café - DIS København Nord Medlemmernes 5 minutter.
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Slægtsforskning i udlandet v/cand.mag. Torben Albret Kristensen.
Læse-/studiegruppe Danske Slægtsforskere DIS-Helsingør 15.1.2019 Uformelt møde for medlemmer tirsdage i ulige uger
Øksemorderen En spændende historie fra Birgit Rengs egen forskning. Slægts- og Egnshistorisk Forening Randers
16/01 2019 Foredrag DS-Faxe Arkivaler før kirkebøgerne v/Michael Dupont
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - medlemsaften Klubaften på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade, 1 sal. Lokale E Uformel klubaften hvor der udveksles erfaringer og idéer. Vi tager det op som de fremmødte medlemmer ønsker..
DS-Sydfyn - foredrag 17.01.2019 Skolelovene af 1814 og skolevæsenet på land og i by i 1800-tallet. Erik Nørr seniorforsker, dr.phil., tidligere arkivar ved Landsarkivet for Sjælland og Rigsarkivet
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Danske Slægtsforskere Hillerød, Slægtsforskningssystemer Flemming Svane-Petersen og Finn Tangaa vil orientere om de forskellige slægtsforskningssystemer, vi har mulighed for at benyttet.
Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
Dis - Varde foredrag kl. 19.00 Ægtemand i overskud v/Leif Septrup
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Gotisk læsning Studiegruppe. Gotisk m.v. på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade.
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
Foredrag i DIS København Nord Straffesager og politisager før og efter 1919 v/arkivar Michael Dupont
Horsensegnens Slægtsforskere "I regn og slud skal posten ud - kommer der mon brev i dag?" ved Erik Kann
Danske Slægtsforskere DIS-Helsingør foredrag ved lokalarkivar Jytte Skaaning 28.1.2019 Ane Kirstine Jørgensdatter - en speget forsørgelsessag
Foredrag af Leif Sepstrup: En svag mands skæbne. En gårdmand kom i kløerne på en lånehaj og endte med at måtte afsone en straf på 49½ år i Horsens Tugthus.
DS-Sydfyn - At skrive slægtsbog. 31.01.2019 ved Arne Clausen, Millinge
DIS-Egedal - Hvordan skrives en slægtsbog? ved Anne Holm-Christensen
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Dis - Varde - Workshop for slægtsforskere. Dagens Emne: Hvordan gemmer du dine data. Vi ser på muligheder og sikkerhed.
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Slægtscafé på Hovedbiblioteket i Nykøbing F
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
Kongeaaen - Generalforsamling og foredrag Fæstebønder Generalforsamling først og derefter foredrag af Jørgen Dieckman Rasmussen om Fæstebønder
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Gotisk læsning Studiegruppe. Gotisk m.v. på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade.
Cafémøde på Espergærde Bibliotek 6.2.2019 DIS Helsingør inviterer til slægtsforskningscafé på Espergærde Bibliotek første onsdag hver måned
Foredrag i DIS København Nord Vandringen fra land til by v/underviser i slægtsforskning Otto Bendixen
06/02 2019 Foredrag DS-Faxe Per Andersen, Danske Slægtsforskere, som vi før har mødt, holder foredraget "Familiens Myter".
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Workshop i Ringkøbing. Uformel klubaften hvor der udveksles erfaringer og idéer. Vi tager det op som de fremmødte medlemmer ønsker. Denne aften vil der bl.a. være noget om begravelsesskikke v/ Birgitte Kragh
Trekantområdets Slægtshistoriske Forening Kriminelle aner - Eksempel: Den forsvundne tjenestepige
DS-Sydfyn - Medlemsaften 14. februar 2019 Flemming Knudsen: Hvordan kommer jeg i gang med at slægtsforske, og hvordan sikrer jeg mig, at det er den rigtige familie?
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Arkivalier før kirkebogen v/Michael Dupont, Rigsarkivet
Foredrag med Mette Gundel Det danske straffesystem gennem 200 år - livstid med pisk og lænker
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Dis - Varde - Workshop for slægtsforskere. Generalforsamling Derefter workshop.
Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
Generalforsamling Generalforsamling efter vedtægterne efterfulgt af foredrag om DNA-erfaringer. Slægts- og Egnshistorisk Forening Randers
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Gotisk læsning Studiegruppe. Gotisk m.v. på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade.
20/02 2019 Foredrag DS-Faxe Jens Thøsing foredrag."I bedstemors tid"
Slægts-café - DIS København Nord Medlemmernes 5 minutter.
Danske Slægtsforskere DIS-Helsingør foredrag ved Michael Dupont 25.2.2019 Alle tiders værste plage - Pestens lange linier
Generalforsamling i DIS Slagelse-Sorø Dagsorden kommer senere
Sociale relationer i et landbosamfund Foredrag i DS Thisted og Omegn ved Martin Bork om kulturelle normer i landbosamfundet 1780-1850
Jørgen Mikkelsen fortæller om Købstæderne og deres arkiver. Der gives en karakteristik af sociale, økonomiske og administrative forhold i danske købstæder, samt præsenteres nogle af de vigtigste arkivalske kildetyper til købstadshistorie.
DS-Sydfyn- foredrag om trosretninger, 28.02.2019 ved Julie Elmqvist, cand.mag. i religionshistorie
DIS-Egedal - Fødselsstiftelsen, alimentation m.v. ved Michael Dupont
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Dis - Varde - Workshop for slægtsforskere. Dagens Emne: Hvordan gemmer du dine data. Vi ser på muligheder og sikkerhed.
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Slægtscafé på Hovedbiblioteket i Nykøbing F
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Gotisk læsning Studiegruppe. Gotisk m.v. på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade.
Cafémøde på Espergærde Bibliotek 6.3.2019 DIS Helsingør inviterer til slægtsforskningscafé på Espergærde Bibliotek første onsdag hver måned
Foredrag i DIS København Nord Husmænd og husmandsbrug gennem tiderne v/arkivar Pter Korsgaard
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Workshop i Ringkøbing. Uformel klubaften hvor der udveksles erfaringer og idéer. Vi tager det op som de fremmødte medlemmer ønsker. Denne aften vil der bl.a. være noget om Rytterskoler v/ Kirsten Berntsen, Fredericia.
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Danske Slægtsforskere v/ Per Andersen, næstformand i DS. Derefter ordinær generalforsamling
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Foredrag af Jytte Skaaning: Retsbetjentarkiver - en guldgrube for slægtsforskere
Ejendomshistorie 1844-1930 Foredrag i DS Thisted og Omegn ved Jens Aaberg om blandt andet matriklen fra 1844 og realregistre
DS-Sydfyn - Bondens bygninger, 14.03.2019. Gudrun Gormsen, mag.art., tidligere direktør for Hjerl Hedes Frilandsmuseum vil fortælle om bondens bygninger.
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - medlemsaften Klubaften på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade, 1 sal. Lokale E Uformel klubaften hvor der udveksles erfaringer og idéer. Vi tager det op som de fremmødte medlemmer ønsker..
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Kongeaaen - Foredrag Hjemmesiden Salldata.dk Hjemmesiden salldata.dk som værktøj for slægtsforskere. Lars Helbo er foredragsholder. BEMÆRK foredraget er ændret fra den 19.03. til den 18.03.
Dis - Varde foredrag kl. 19.00 Separation, skilsmisser og alimentation v/Torben A. Kristensen
Besøg på Museum Østjylland Rundvisning i udstillingen. Slægts- og Egnshistorisk Forening Randers
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Gotisk læsning Studiegruppe. Gotisk m.v. på Holstebro Aktivitetscenter i Danmarksgade.
20/03 2019 Foredrag DS-Faxe Foredrag v/Peter Korsgaard
Slægts-café - DIS København Nord Medlemmernes 5 minutter.
Horsensegnens Slægtsforskere ”Gamle familiefotografier” ved museumsinspektør, ph.d Jannie Uhre Ejstrud.
Generalforsamling i Helsingør 25. marts 2019 Efter generalforsamlingen foredrag ved kirkeværge ved Helsingør Domkirke Torben Bill-Jessen
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
DS-Sydfyn - Billedbehandling, 28.03.2019 Aase Beyer Clausen, lærer og forfatter fortæller om billedbehandlingsprogrammet Photofiltre.
DIS-Egedal - Generalforsamling Ordinær generalforsamling - kun for foreningens medlemmer
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Slægtscafé på Hovedbiblioteket i Nykøbing F
Kongeaaen - Foredrag om 14 generationer med rod i marsken Svend Jakobsen holder foredrag
Cafémøde på Espergærde Bibliotek 3.4.2019 DIS Helsingør inviterer til slægtsforskningscafé på Espergærde Bibliotek første onsdag hver måned
Generalforsamling - DIS København Nord
Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - Workshop i Ringkøbing. Uformel klubaften hvor der udveksles erfaringer og idéer. Vi tager det op som de fremmødte medlemmer ønsker. Denne aften vil der være sæsonafslutning.
Trekantområdets Slægtshistoriske Forening Flytteangivelser mellem linierne
Dis - Varde - Workshop for slægtsforskere. Dagens Emne: Læsbarhed af dokumenter fra nettet. Vi ser på brugen af fotoprogrammer til at tydeliggøre dokumenterne.
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: Foredrag om Slægtsforskning i norden af Gitte Bergendorf Høstbo
Hans Peter Poulsen: Møller og møllere i Danmark. Møller er imponerende bygningsværker, og deres historie fascinerer os, ligesom historien om møllerslægterne, og deres særstilling i landbosamfundet. I foredraget vil udvalgte møller og møllere blive præsenteret.
DS-Sydfyn - Ejendomshistorie i Sønderjylland, 11.04.2019 ved Leo Vinter Pedersen, vagtmester, Rigsarkivet Aabenraa
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
Slægts-café - DIS København Nord Medlemmernes 5 minutter.
DS-Sydfyn - Medlemsaften, 25.04.2019 Flemming Knudsen vil følge op på foredraget om ejendomshistorie i Sønderjylland.
DIS-Egedal - Lavsarkiver, Håndværkere, Købstæder og Godsarkiver ved Jan Pedersen
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Bondens frisættelse Foredrag ved Birgit Løgstrup om de store landboreformer 1750-1810. Slægts- og Egnshistorisk Forening Randers
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Slægtscafé på Hovedbiblioteket i Nykøbing F
DIS København Nord - Afslutning Afslutning på forårs-sæsonen.
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
DIS-Egedal - Udflugt - emne ikke fastlagt Kun for medlemmer af DIS-Egedal
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
DIS-Egedal - Torsdagsmøde emne ikke fastlagt
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
25/09 2019 Foredrag DS-Faxe Fæstebønder og godsarkiver v/Erik Kann
DIS-Egedal - Torsdagsmøde emne ikke fastlagt
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
16/10 2019 Foredrag DS-Faxe Per Andersen, Danske Slægtsforskere, har denne aften foredraget med titlen "Den historiske Fortælling"
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
DIS-Egedal - Torsdagsmøde emne ikke fastlagt
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
06/11 2019 Foredrag DS-Faxe Ulrich Alster Klug: Ejendomshistorie på arkiverne og på nettet
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
DIS-Egedal - Juleafslutning Juleafslutning - kun for medlemmer af DIS-Egedal