Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Foreningen / Medlemmerne / Udmeldelse

Udmeldelse

Her kan du skrive til foreningen, hvis du ikke ønsker at være medlem af DIS-Danmark længere.

Udmeldelse af lokalforeninger skal ske direkte til lokalforeningerne.

Vælg hvilken dato din udmeldelse skal træde i kraft. Medlemsblade og adgang til medlemssider vil ophøre den dato du vælger.
Hjælp os med at blive bedre til at forstå vores medlemmers behov.
tegn tilbage
Arrangementer
SFS: Generalforsamling og foredrag: "Slægtsforskning i 1900-tallet" Slægtshistorisk Forening Sønderjylland afholder generalforsamling i Sønderborg, hvorefter der er foredrag for alle interesserede.
Slægtsroderi i DIS-Odense En workshop for slægtsforskere.
Slægt & Data DIS-Helsingør foredrag ved Michael Dupont 26.2.2018 Plejebørn og fattigvæsen
Læse-/studiegruppe Slægt & Data DIS-Helsingør 27.2.2018 Uformelt møde for medlemmer tirsdage i ulige uger
Intro til arkivdatabasen Daisy. Rigsarkivet, København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy. Det foregår på Rigsarkivets læsesal i København, og det er gratis at deltage.
Kort og godt – Intro til Daisy og ”Søg i samlingerne”. Rigsarkivet, Viborg Kom og få en kort introduktion til, hvordan du bruger både arkivdatabasen Daisy og “Søg i samlingerne”. Gratis introduktion på Rigsarkivet, Viborg.
DIS Sokkelund Herred Hvem-Hvad-Hvor
DIS-Holbæk Ordinære Generalforsamling Holbæk Bibliotek, store mødesal. Indkaldelse med dagsorden og tilhørende årsregnskab 2017 og budgetforslag 2019 er sendt til medlemmerne via e-mail.
Slægtshistorisk forening for Vestegnen Mette Gundel fortæller om hverdagens liv og leben i København fra 1500 til 1900
Fødselsstiftelsen i København. Foredrag på Rigsarkivet, København Fra 1750 kunne gravide få gratis lægehjælp og føde anonymt på Fødselsstiftelsen i København. Kvinderne blev lovet evig anonymitet, men i dag er Fødselsstiftelsens arkiv frit tilgængeligt – og størstedelen af arkivet findes online.
28/02 2018 Foredrag DIS-Faxe Henning Bender kommer og fortæller om udvandring
Snakkedag på RAO, DIS-Odense Gennemgang af 'dagens arkivalie' på Rigsarkivets læsesal i Odense + egen slægtsforskning bagefter.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, Aabenraa På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, København På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, Viborg På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
DIS-Næstved: Foredrag Mediestream - Aviserne som kilde til slægtsforskning, v/ Ulrich Alster Klug
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Dis-Sydfyn Slægtscafé på Biblioteket Erfarne slægtsforskere stiller sig til rådighed
Slægtsroderi, aften i DIS-Odense En workshop for slægtsforskere.
Slægtsforskere hjælper hinanden Slægtshistorisk Foreninger arrangerer et uformelt møde, hvor alle er velkomne. Mødet afholdes i Sønderborg. Gratis for alle interesserede.
DIS Sokkelund Herred Gotisk læsning ved Jørgen Kristensen
DIS-Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: Foredrag af Anne Holm Christensen - Sådan skriver du en bog om din families liv.
Jørgen Mikkelsen fordrag om arkiver i købsteder Jørgen Mikkelsen arkivar og seniorforsker fortæller om købsteder og deres arkiver
Cafémøde på Espergærde Bibliotek 7.3.2018 DIS Helsingør inviterer til slægtsforskningscafé på Espergærde Bibliotek første onsdag hver måned
Foredrag ved Allan Mylius Thomsen i Rødovre Foredrag om "En baggårdsrod i 1950´ernes København"
Cafémøde, DIS-Holbæk Eftermiddags café, Aktiv Centret, Stenhusbakken
Sanitetssoldat på østfronten 1915. Foredrag på Rigsarkivet, Aabenraa Fra Iver Henningsens breve fra fronten får vi et indtryk af krigen og af lokalbefolkningen bag fronten. Gratis foredrag på Rigsarkivet, Aabenraa.
Foredrag i DIS København Nord Slægtsbog: Formidling og en god historie v/Erik Kann og Hans Peter Poulsen
Forbrydelsens ansigt DIS-Skive har onsdag den 7. marts 2018 et foredrag ved Gitte Bergendorff Høstbo om "Forbrydelsens ansigt".
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, København På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
DIS-Sydfyn Generalforsamling Generalforsamling iflg. vedtægter.
DIS-Næstved: SlægtsCAFÈ Her mødes man og arbejder med egen slægtsforskning under hyggelige og rolige omgivelser.
DIS-Sydfyn Separation og skilsmisse. Foredrag ved Torben Albret Kristensen cand.mag.
Slægtsroderi i DIS-Odense En workshop for slægtsforskere.
Generalforsamling DIS-Nordvestjyllands ordinære generalforsamling - efter generalforsamlingen vil der blive informeret om strukturen i en mulig ny landsdækkende forening.
Slægtshistorisk Forening, Århus Generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne. Derefter foredrag om Todbjerg-Mejlby-Hårup egnsarkiv ved Peter Boller
Trekantområdets Slægtshistoriske Forening Generalforsamling
Læse-/studiegruppe Slægt & Data DIS-Helsingør 13.3.2018 Uformelt møde for medlemmer tirsdage i ulige uger
DIS Slagelse-Sorø har slægtsformiddag Emne: Nyt på nettet v/ Torben S. Nielsen
Lær at bruge Daisy – Workshop. Rigsarkivet, København Deltag i en Daisy-workshop på Rigsarkivets læsesal i København. Du får en generel introduktion – og mulighed for at øve dig ved at løse opgaver. Det er gratis at deltage.
Slægtshistorisk Forening, Århus Spørgehjørne på DOKK1
DIS-Kongeaaen - Foredrag om 1864 Foredraget afholdes af Jørn Buch, Haderslev og omhandler genforening og hvad en slægtsforsker kan finde
Cafémøde, DIS-Holbæk Aften Café, Aktiv Centret Stenhusbakken
DIS Sokkelund Herred - Generalforsamling Ordinær generalforsamling
Foredrag v/Ane Birthe Krogstrup fra Family Search. Orientering om Slægtshistorisk Center.
Slægt & Data / DIS Aalborg - Foredrag v/Ulrich Alster Klug Forfatter, foredragsholder, underviser og slægtsforsker holder foredraget - "Den store Udvandring 1860-1940"
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, København På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Bruger til bruger. Ejendomshistorie. Rigsarkivet, Viborg Har du brug for hjælp til din slægtsforskning? Få hjælp af erfarne slægtsforskere fra Slægtshistorisk Forening for Viborg og omegn samt DIS-Danmark, når de tilbyder hjælp; bruger til bruger. Fire torsdage suppleres brugerhjælpen med en introduktion til et slægtshistorisk tema. Det er gratis at deltage.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, Viborg På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Dødelighed og alder: Sygdom og dødelighed i 1880’erne. Foredrag på Rigsarkivet, Odense Hvor længe var de syge? Hvad døde de af? Hvor gamle blev de? Vi får svarene gennem individuelle dødsattester og begravelsesregistre. Gratis foredrag på Rigsarkivet, Odense.
DIS-Næstved: Generalforsamling Årets ordinære generalforsamling. Evt. opfølgning på "Aviserne som kilde"
Foredrag: "Sønderjyder i de tyske kolonier i Afrika" Slægtshistorisk Forening Sønderjylland inviterer til foredrag: ”Sønderjyder i de tyske kolonier i Afrika” ved museumsinspektør, ph.d. Mikkel Leth Jespersen, Museum Sønderjylland – Aabenraa. Mødet afholdes i Sønderborg.
Uægte børn og ugifte forældre 1750-1850, foredrag DIS-Odense v/seniorforsker Asbjørn Romvig Thomsen, Rigsarkivet i Viborg. En del af foredraget vil give gode tips og tricks til eftersøgningen af disse vanskelige aner.
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund Guldborgsund Stadsarkiv v/ Stadsarkivar Christian Frederiksen Generalforsamling
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Slægtshistorisk Forening Herning Hvorfor dødede så mange spædbørn i 1800-tallet
Dis - Varde - Workshop for slægtsforskere Dagens Emne: Søgning i Family Search.
Intro til arkivdatabasen Daisy. Rigsarkivet, København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy. Det foregår på Rigsarkivets læsesal i København, og det er gratis at deltage.
DIS Sokkelund Herred Hvem-Hvad-Hvor
Slægtshistorisk forening for Vestegnen Per Andersen fortæller om Mediestream.
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: Gruppearbejde over emnet lægdsruller mv. #2 v/ Kate Nielsen
Cafémøde, DIS-Holbæk Eftermiddags Café møde, Aktiv Centret, Stenhusbakken.
Sønderjyske arkivalier. Foredrag på Rigsarkivet, København De sønderjyske kilder er præget af de skiftende nationale og administrative forhold i landsdelen. Har du sønderjyske aner, men ved ikke, hvordan du kommer i gang? Så kom til gratis foredrag på Rigsarkivet, København.
Slægts-café - DIS København Nord
Trekantområdets Slægtshistoriske Forening Præsentation og afprøvning af diverse nye links samt gotisk skriftlæsning
Tastegruppe. Rigsarkivet, Aabenraa Vil du arbejde med historiske kilder? Og har du en computer, tid og lyst til at læse gammel håndskrift? Så er det måske noget for dig at blive frivillig indtaster.
Tastehygge. Rigsarkivet, Odense Bliv frivillig indtaster. Vær med når tastegruppen i Odense mødes for at hygge sig, afskrive historiske dokumenter, hjælpe nye indtastere godt i gang og udveksle erfaringer.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, København På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Tastecafé med kursus i gotisk skriftlæsning. Rigsarkivet, København Vil du arbejde med historiske kilder? Og har du en computer, tid og lyst til at læse gammel håndskrift? Så kom til tastecafé, hvor du i fællesskab med andre kan være med til at gøre Danmarkshistorien tilgængelig for nutidige og kommende generationer.
DIS-Egedal - Generalforsamling Ordinær generalforsamling - kun for foreningens medlemmer
DIS-Næstved: Medlemsaften Bestilling af materiale på DAISY. (Forberedelse af besøget på Rigsarkivet 19. april 2018)
Medlemsmøde - Slægtshistorier DIS-Nordvestjylland mødes på Østre Skole i Thisted
DIS-Sydfyn Medlemsaften Opfølgning på foredraget Separation og skilsmisse ved Flemming Knudsen.
Horsensegnens Slægtsforskere Hedebønder ved Højskolelærer Steen Espensen
Generalforsamling i Helsingør 26. marts 2018 Efter generalforsamlingen foredrag ved lokalarkivar Jytte Skaaning
Læse-/studiegruppe Slægt & Data DIS-Helsingør 27.3.2018 Uformelt møde for medlemmer tirsdage i ulige uger
Cafémøde, DIS-Holbæk Aften Café, Aktiv Centret Stenhusbakken
Kort og godt – Intro til Daisy og ”Søg i samlingerne”. Rigsarkivet, Viborg Kom og få en kort introduktion til, hvordan du bruger både arkivdatabasen Daisy og “Søg i samlingerne”. Gratis introduktion på Rigsarkivet, Viborg.
DIS Sokkelund Herred Gotisk læsning ved Jørgen Kristensen
Dis - Varde - Skifter Foredrag v/Bibliotekar ved SUC Esbjerg Birgit Juul Kristensen.
Rundvisning på Frederiksberg Stadsarkiv Ved vicestadsarkivar Lars Schreiber
Cafémøde på Espergærde Bibliotek 4.4.2018 DIS Helsingør inviterer til slægtsforskningscafé på Espergærde Bibliotek første onsdag hver måned
Cafémøde, DIS-Holbæk Eftermiddags Café, Aktiv Centret, Stenhusbakken
Generalforsamling - DIS København Nord
Besøg på Spøttrup Lokalarkiv Onsdag den 4. april 2018 besøger DIS-Skive Spøttrup Lokalarkiv.
Foredrag i DIS Slagelse-Sorø De sindsyge og de døde - foredrag af Michael Dupont
Snakkedag på RAO, DIS-Odense Gennemgang af 'dagens arkivalie' på Rigsarkivets læsesal i Odense + egen slægtsforskning bagefter.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, Aabenraa På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, Viborg På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, København På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Slægtsroderi, aften i DIS-Odense En workshop for slægtsforskere.
DIS-Næstved: SlægtsCAFÈ Her mødes man og arbejder med egen slægtsforskning under hyggelige og rolige omgivelser.
DIS-Sydfyn Computerteknisk billedbehandling. Foredrag v/Anna Margrethe Krogh-Thomsen
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Medlemsmøde - Realregistrene DIS-Nordvestjylland mødes på Østre Skole i Thisted
Trekantområdets Slægtshistoriske Forening "Ingen Haandverksmand maa boe paa Landsbyen" eller noget om landhåndværkere frem til ca. 1900
Læse-/studiegruppe Slægt & Data DIS-Helsingør 10.4.2018 Uformelt møde for medlemmer tirsdage i ulige uger
Slægtshistorisk Forening, Århus Spørgehjørne på DOKK1
Intro til arkivdatabasen Daisy. Rigsarkivet, København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy. Det foregår på Rigsarkivets læsesal i København, og det er gratis at deltage.
DIS Sokkelund Herred - Slægtsforskning på Færøerne Ved Rolf Lindberg
Cafémøde, DIS-Holbæk Aften Café, Aktiv Centret Stenhusbakken
DIS-Kongeaaen - Foredrag om sønderjyder under 1. verdenskrig Foredraget afholdes af Mai-Brit Lauritsen
Foredrag om fattiggårde Vores medlem Lis Sølvmose fortæller om fattiggårde
Lær mere om "Brothers Keeper" Slægtshistoriske Forening Sønderjylland inviterer til møde om slægtsforskningsprogrammet "Brothers Keeper" i Sønderborg.
11/04 2018 Foredrag DIS-Faxe Ulrich Alster Klug fortæller om Danske Kancelli
Lær Daisy bedre at kende – Workshop. Rigsarkivet, Aabenraa Kender du Daisy, men vil du gerne lære at lave mere udførlige søgninger, så kom og vær med til Daisy workshop på Rigsarkivet, Aabenraa.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, København På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Livet på Hald Slot 1541-46. Foredrag på Rigsarkivet, Viborg Regnskaberne fra Hald Len giver os et billede af livet på Hald for næsten 500 år siden. Gratis foredrag på Rigsarkivet, Viborg.
DIS-Næstved: SlægtsCAFÈ Her mødes man og arbejder med egen slægtsforskning under hyggelige og rolige omgivelser.
Foredrag DIS-Holbæk Holbæk Bibliotek, "Sociale relationer blandt landboere" af magister i historie, Martin Bork.
Foredrag v/pens. overlærer Jørgen Christensen. Jørgen Christensen er slægtsforsker med speciale i landkort.
Slægtshistorisk Forening Herning Tøj fortæller
Slægtshistorisk Forening, Århus Leo Vinther Pedersen: Generel slægtsforskning i Sønderjylland
Tastecafé med kursus i gotisk skriftlæsning. Rigsarkivet, Viborg Vil du arbejde med historiske kilder? Og har du en computer, tid og lyst til at læse gammel håndskrift? Så kom til tastecafé, hvor du i fællesskab med andre kan være med til at gøre Danmarkshistorien tilgængelig for nutidige og kommende generationer.
Generalforsamling, DIS-Odense Kun for medlemmer
Smitstof - kampen mod sygdom i Danmark, foredrag DIS-Odense Ved Klaus Larsen
DIS Sokkelund Herred - Slægtsprogrammet Brothers Keeper 7 Ved Egil Holm Nielsen
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: Gruppearbejde over emnet lægdsruller mv. #3 v/ Kate Nielsen
Cafémøde, DIS-Holbæk Eftermiddags Café, Aktiv Centret, Stenhusbakken
Slægt & Data / DIS Aalborg - foredrag v/Birgit Løgstrup Cand.mag. og dr.phil. - Tidligere arkivar ved Rigsarkivet og adjungeret professor ved Historisk afdeling, Aarhus Universitet holder foredraget - "Bondens frisættelse"
Slægts-café - DIS København Nord
DIS-Næstved: Udflugt Dagsarrangement på Rigsarkivet, København.
Bruger til bruger. Fadersager, alimentation og adoption. Rigsarkivet, Viborg Har du brug for hjælp til din slægtsforskning? Få hjælp af erfarne slægtsforskere fra Slægtshistorisk Forening for Viborg og omegn samt DIS-Danmark, når de tilbyder hjælp; bruger til bruger. Fire torsdage suppleres brugerhjælpen med en introduktion til et slægtshistorisk tema. Det er gratis at deltage.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, Viborg På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, København På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Plejebørn, tyveknægte og andre skæbner . Foredrag på Rigsarkivet, Odense Nogle gange kan det synes umuligt at komme videre med sin slægtsforskning, men ved at søge i mindre benyttede kilder, kan det lykkes at finde nye oplysninger. Gratis foredrag på Rigsarkivet, Odense.
DIS-Sydfyn Vore forfædres skifter. Medlemsaften ved Flemming Knudsen
Slægtsforskere hjælper hinanden Slægtshistorisk Foreninger arrangerer et uformelt møde, hvor alle er velkomne. Mødet afholdes i Sønderborg. Gratis for alle interesserede.
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Intro til arkivdatabasen Daisy. Rigsarkivet, København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy. Det foregår på Rigsarkivets læsesal i København, og det er gratis at deltage.
Slægtshistorisk forening for Vestegnen Udebesøg til Nyboders Mindestuer for medlemmer.
Cafémøde, DIS-Holbæk Aften Café, Aktiv Centret Stenhusbakken
DIS-Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
DIS Sokkelund Herred - Sæsonafslutning Sæsonafslutning for medlemmer af DIS Sokkelund Herred
Dis - Varde - Besøg i Mormonkirkens Slægtshistorisk Center, Besøg i Mormonkirkens Slægtshistorisk Center, Spangsbjerg Møllevej 34, 6710 Esbjerg V.
”Så fik hun én på kassen” – om vold i familien 1930-1970. Foredrag på Rigsarkivet, Aabenraa Hvordan håndterede man vold i hjemmet, før feministerne i 1970’erne satte fokus på vold i hjemmet? Gratis foredrag på Rigsarkivet, København.
Virksomhedsarkiver som slægts- og lokalhistoriske kilder. Foredrag på Rigsarkivet, København Virksomhedsarkiverne indeholder et stort materiale, der er med fordel kan benyttes til slægts- og lokalhistorie. Gratis foredrag på Rigsarkivet, København.
Tastegruppe. Rigsarkivet, Aabenraa Vil du arbejde med historiske kilder? Og har du en computer, tid og lyst til at læse gammel håndskrift? Så er det måske noget for dig at blive frivillig indtaster.
Tastehygge. Rigsarkivet, Odense Bliv frivillig indtaster. Vær med når tastegruppen i Odense mødes for at hygge sig, afskrive historiske dokumenter, hjælpe nye indtastere godt i gang og udveksle erfaringer.
Frivillige vejledere - Rigsarkivet, København På Rigsarkivets læsesale kan du få hjælp til din slægtsforskning af frivillige vejledere.
Kort og godt – Intro til Daisy og ”Søg i samlingerne”. Rigsarkivet, Viborg Kom og få en kort introduktion til, hvordan du bruger både arkivdatabasen Daisy og “Søg i samlingerne”. Gratis introduktion på Rigsarkivet, Viborg.
DIS-Næstved: SlægtsCAFÈ Sæsonafslutning. Præsentation af efterårets program.
DIS-Egedal - Den polske arbejdsindvandring ved Lene Tønder Buur
Slægtsroderi i DIS-Odense En workshop for slægtsforskere.
DIS København Nord - Afslutning Afslutning på forårs-sæsonen.
Snakkedag på RAO, DIS-Odense Gennemgang af 'dagens arkivalie' på Rigsarkivets læsesal i Odense + egen slægtsforskning bagefter.
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Slægt & Data / DIS Aalborg - foredrag v/Erik Kann Invitation fra - Slægthistorisk Forening for AalborgEgnen - hvor seniorkonsulent Erik Kann vil holde foredraget - "På kryds og tværs i det gamle Herredsfogedarkiv".
Slægtshistorisk Forening, Århus Spørgehjørne på DOKK1
Generalforsamling i Roskildeegnens Slægtsforskerforening Ordinær generalforsamling i Roskildeegnens Slægtsforskerforening
Lær at bruge Daisy – Workshop. Rigsarkivet, København Deltag i en Daisy-workshop på Rigsarkivets læsesal i København. Du får en generel introduktion – og mulighed for at øve dig ved at løse opgaver. Det er gratis at deltage.
”Så fik hun én på kassen” – om vold i familien 1930-1970. Foredrag på Rigsarkivet, København Hvordan håndterede man vold i hjemmet, før feministerne i 1970’erne satte fokus på vold i hjemmet? Gratis foredrag på Rigsarkivet, København.
Udflugt Den 19. maj 2018 er der udflugt med DIS-Skive.
Intro til arkivdatabasen Daisy. Rigsarkivet, København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy. Det foregår på Rigsarkivets læsesal i København, og det er gratis at deltage.
DIS-Egedal - Udflugt Udflugtsmål ikke fastlagt
Snakkedag på RAO, DIS-Odense Gennemgang af 'dagens arkivalie' på Rigsarkivets læsesal i Odense + egen slægtsforskning bagefter.
Slægtshistorisk Forening, Århus Spørgehjørne på DOKK1
Udflugt Den 18. august 2018 er der udflugt med DIS-Skive.
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
DIS-Egedal - Introduktion til brug af DNA i slægtsforskning ved Anders Mørup-Petersen og Jacob Hejmdal Gren
En skrækkelig skilsmissehistorie DIS-Skive har den 5. september 2018 foredrag ved Jens Åberg, Dronninglund.
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
DIS-Kongeaaen - Foredrag om Uægte børn (FORELØBIG) Asbjørn Romvig Thomsen fortæller om uægte børn og faderskabssager.
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
Slægt & Data / DIS Aalborg - foredrag v/Annette Østergaard Schultz Arkivar, seniorforsker holder foredraget - "Børneskæbner og plejeforhold 1820-1920"
DIS Slagelse-Sorø har slægtsformiddag Emne: kommer senere
Slægt & Data / DIS-Aalborg - Slægtsforskerdag Et samarbejde mellem HistorieAalborg, Slægt & Data / DIS-Aalborg og Slægtshistorisk Forening for Aalborgegnen
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
DIS-Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
DIS-Egedal - Regnskaber og skattemandtal ved Michael Dupont
DIS-Kongeaaen - Foredrag om udvandring 1840-1920 Foredrag afholdt af Henning Bender
DIS Slagelse-Sorø har slægtsformiddag Emne: kommer senere
"Død af unaturlige årsager" Peter Olsen holder foredrag den 3. oktober 2018 i DIS-Skive. Et foredrag Peter kalder "Død af unaturlige årsager".
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
10/10 2018 Foredrag DIS-Faxe Foredrag om uægte børn og arme mødre v/Michael Dupont
Slægt & Data / DIS Aalborg - foredrag v/Leif Sepstrup Foredragsholder, vil holde sit foredrag om - "Ægtemænd i overskud – og optrævling af en kriminalhistorie".
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
DIS-Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: Indvandringen til Danmark 1840-1940. Hvor kom de fra og hvor slog de sig ned - og kilderne hertil.
DIS-Egedal - Ejendomshistorie på arkiverne og på nettet ved Ulrich Alster Klug
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Medlemsaften DIS-Skive holder den 7. november "Medlemsaften" for foreningens medlemmer.
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
DIS Slagelse-Sorø har slægtsformiddag Emne: kommer senere
DIS-Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
Slægt & Data / DIS-Aalborg - Generalforsamling Generalforsamling 2018
Slægt & Data / DIS Aalborg - foredrag v/Asbjørn Romvig Thomsen Arkivar, forsker, ph.d. holder foredraget -"Hvad skete der indenfor hjemmets fire vægge 1750-1970?"
DIS-Kongeaaen - Foredrag om Brandforsikring Peter Olesen holder foredrag om brandforsikring
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: Den oversøiske udvandring fra Danmark 1840-1940. Hvor kom de de fra og hvor slog de sig ned – og kilderne hertil.
DIS-Egedal - Juleafslutning Juleafslutning - kun for medlemmer af DIS-Egedal
Fæstebønder og Godsarkiver DIS-Skive har den 5. december 2018 foredrag ved Erik Kann om Fæstebønder og Godsarkiver.
DIS-Kongeaaen - Foredrag Folkemindesamler Christian Ringskov, Ringkøbing Skjern museum holder foredrag
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
DIS-Kongeaaen - Foredrag om skudsmålsbøger Hvad kan skudsmålsbøgerne fortælle os om vore aner og skillingsviser, foredrag af Gitte Bergendorff Høstbo
DIS-Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
DIS Slagelse-Sorø har slægtsformiddag Emne: kommer senere
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
DIS-Kongeaaen - Generalforsamling og foredrag Fæstebønder Generalforsamling først og derefter foredrag af Jørgen Dieckman Rasmussen om Fæstebønder
DIS-Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
DIS Slagelse-Sorø har slægtsformiddag Emne: kommer senere
Generalforsamling i DIS Slagelse-Sorø Dagsorden kommer senere
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
DIS Slagelse-Sorø har slægtsformiddag Emne: kommer senere
DIS-Kongeaaen - Foredrag Find din slægt (FORELØBIG) Frode Engbæk holder foredrag om emnet: Find din slægt, gør den levende og gør den kendt.
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
DIS-Kongeaaen - Foredrag om 14 generationer med rod i marsken Svend Jakobsen holder foredrag
DIS Slagelse-Sorø har slægtsformiddag Emne: kommer senere
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere
DIS-Kongeaaen - Klubaften Vi hjælper hinanden
Medlemsaften for DIS Slagelse-Sorø Emne: kommer senere