Forside / Foreningen / Om foreningen / Generalforsamling / Generalforsamling 2017

Indkaldelse til generalforsamling i DIS-Danmark 2017

— Arkiveret under

Naturama i Svendborg er i år rammen om dette års generalforsamling. Der vil være mulighed for guidet rundtur på Naturama eller Forsorgsmuseet, men tilmelding er nødvendig.

Før generalforsamlingen vil der som sædvanligt være mulighed for at deltage i en rundvisning og efterfølgende i en let anretning til frokost.
Der er 5 timers parkering overfor Naturama. Du må selv flytte bilen i tide.

Dagens program ser således ud:

Kl. 09:30 - 10:30 Ankomst og registrering, Kaffe.
Kl. 10:30 - 12:00 Rundvisninger.

Kl. 12:00 - 12:45 Frokost og indgang til generalforsamling,
Kl. 12:45 - 13:00 Udlevering af stemmesedler.
Kl. 13:00 - 17:00 Generalforsamling.

Der vil blive en kaffepause ca. midtvejs i generalforsamlingen.

Du er velkommen til at tage én ledsager med.

Rundvisning og forplejning er gratis, også for ledsageren. Se nærmere om Naturama her og om Forsorgsmuseet her

Hvis du/I vil deltage i en af rundvisningerne før generalforsamlingen, samt deltage i den lette frokost skal du tilmelde dig. Dette skal ske senest 17. April 2017.

Der er nu lukket for tilmelding til Rundvisning påForsorgsmuseet og Naturama samt til til frokosten)

Tilmelding til generalforsamlingen alene er ikke obligatorisk, men det letter planlægningen af arrangementet hvis du tilmelder dig.

Ikke alle bilag er lagt op pt.

Bemærk at du skal være logget på som medlem for at kunne tilmelde dig samt læse bilagene. Hvis du er medlem, men ikke kan logge på som medlem, skal du kikke her

Starttidspunkt:
22/04 2017 09:30
Sluttidspunkt:
22/04 2017 17:00
Deltagere:
Alle medlemmer af DIS-Danmark er velkomne.
Arrangementets adresse:
Naturama Droningemaen 30, 5700 Svendborg