Forside / Foreningen / Om foreningen / Lokalforeningsrådet

Lokalforeningsrådet

Lokalforeningsrådet er bindeled mellem Danske Slægtsforskere og de lokalforeninger, der har indgået partnerskabsaftale.

Rådet mødes op til 2 gange årligt, og hver lokalforening kan sende op til 2 delegerede til mødet.

Hver lokalforening har 2 stemmer i rådet.

Lokalforeningsrådets opgaver er at inspirere Danske Slægtsforskere til aktiviteter, projekter og udviklingsopgaver samt i ønsket omfang at inspirere og koordinere aktiviteter mellem lokalforeningerne

Rådet vælger 2 medlemmer til Danske Slægtsforskeres bestyrelse.

På mødet den 14. oktober 2018 blev følgende valgt til Danske Slægtsforskeres bestyrelse

Hans Mølgaard, bestyrelsesmedlem Hans Mølgaard, Slægtshistorisk Forening for Vestegnen. På valg marts 2020. Mødeleder i den kommende periode.

Ivan Jensen, bestyrelsesmedlem Ivan Jensen, Slægts- og Lokalhistorisk Forening Djursland. På valg marts 2019.