Forside / Foreningen / Sammenlægning med SSF? / Første møde søndag den 13. august

Første møde søndag den 13. august

Fremtidsudvalget har afholdt sit første møde søndag den 13. august 2017 i Middelfart. Alle udvalgsmedlemmer deltog.

1.

Udvalget vil udsende en information efter hvert møde med relevante oplysninger om arbejdet og eventuelle beslutninger.

Informationen vil tilgå: DIS Danmarks og SSF bestyrelser, lokalforeningerne, hjemmesiderne, DIS Forum (foreningsforhold), konferencedeltagerne fra 24. juni 2017 samt gives i medlemsbladet – og blive givet så samtidigt som det er muligt.

Fremtidsudvalgets profil er meget bredt dækkende – de 9 udvalgsmedlemmer er repræsenteret således:

9 medlemmer af DIS-Danmark (heraf 3 fra bestyrelsen), 5 medlemmer af SSF (4 forskellige foreninger) heraf SSF formand, 10 DIS lokalforeninger (8 forskellige foreninger) samt 2 medlemmer af lokalhistoriske foreninger udenfor DIS Danmark og SSF.

(alle udvalgsmedlemmer er medlem af mere end 1 forening)

Den geografiske fordeling er 4 fra Sjælland og København, 1 fra Fyn og 4 fra Jylland.

Og med 4 kvinder og 5 mænd.

2.

Udvalget har fokus på, at lokalforeningerne skal sikres selvstændighed!

3.

Udvalget er enige i og har fokus på behovet for fuld åbenhed i arbejdet.

4.

Der er aftalt følgende møder i udvalget:

Søndage: 10-09-2017, 08-10-2017, 05-11-2017 og 26-11-2017.

Udvalget forventer at slutte sit arbejde inden årets udgang.

5.

Eventuelle spørgsmål til arbejdsresultater eller spørgsmål til processen kan stilles til Jan Amnitzbøl Krusell.

Der besvares ikke spørgsmål om overvejelser, der ikke afsluttet, eller hvad de enkelte udvalgsmedlemmer bidrager med i udvalgsarbejdet.