Forside / Foreningen / Sammenlægning med SSF? / Samarbejdet mellem SSF og DIS-Danmark!

Samarbejdet mellem SSF og DIS-Danmark!

Medlemskonferencen der blev afholdt i Middelfart den 24. juni 2017.

Det blev aftalt på konferencen den 24. juni at informationerne og udmeldingerne skulle bestemmes af det på konferencen nedsatte Fremtidsudvalg.

Da det er mig der er tovholder på denne opgave kan jeg fortælle hvad status er lige nu:

Det første møde i Fremtidsudvalget er aftalt til søndag den 13. august 2017 i Middelfart.

Det er Fremtidsudvalget der selv skal bestemme hvordan og til hvem udvalget vil informerer om det foregående arbejde. Med fokus på at der vil blive informeret så meget som muligt.

Derefter – sikkert allerede mandag den 14. august – vil de første informationer fra Fremtidsudvalget være ude til alle relevante parter:

Hjemmesiderne, Forum, Bestyrelserne, Medlemmerne, Lokalforeninger samt bladets redaktion.

Der lægges rigtig meget vægt på, at det er Fremtidsudvalget selv der bestemmer arbejdets gang.

Jan Amnitzbøl Krusell