Forside / Foreningen / Foreningen søger hjælp / Hjælp til opslag i svenske kilder i Forum

Hjælp til opslag i svenske kilder i Forum

Vi søger en person, der vil påtage sig at foretage opslag i de svenske kilder GENLINE og SVAR. Danske Slægtsforskere betaler abonnementet på databaserne.

I gruppen Opslag internationalt har vi en tråd med titlen Hjælp med opslag i svenske kilder. Her kan medlemmer, der søger hjælp til at finde familie i Sverige, få foretaget opslag i de to vigtige kilder.

Michael Thomsen har i nogle år taget sig af opslag i databaserne; han ønsker nu at stoppe, og en ny hjælper kan starte snarest.

Du får abonnementet betalt, og du er ikke forpligtet til at svare inden for en bestemt tid, men medlemmerne skal på den anden side ikke vente i dagevis. For at arbejdsbyrden ikke skal være for stor, ser vi gerne, at to medlemmer deles om arbejdet; de vil således også kunne vikariere for hinanden.

Forudsætninger

Kendskab til svensk og til databaserne er en afgjort fordel, men du behøver ikke at være superbruger. Hvis det er noget for dig, så henvend dig til Kathrine Tobiasen, tobiasen@dis-danmark.dk, der også giver yderligere oplysninger.