Forside / Foreningen / Foreningen søger hjælp / Moderator søges

Moderator søges

Mogens Pagh har taget sin tørn som moderator og ønsker at holde. Stor tak for indsatsen.

Vi søger derfor en ny moderator, der kunne have lyst til at tage sig af fire grupper i Forum, AneEfterlysning, Om brug af forum, AO, DDA, program- og webproblemer og Markedspladsen. Opgaven består først og fremmest i at holde øje med, at spillereglerne bliver overholdt, at folk "taler" ordentligt til hinanden, og at indlæggene er korrekt placeret. Du behøver altså ikke at være super-slægtsforsker for at være moderator, men det er en fordel, at du har et godt kendskab til Forum.

Det er heller ikke noget krav, at du skal være på i døgndrift. Vi har alle andre ting at passe ved siden af, og ved ferier m.v. finder vi uden problemer ud af at afløse hinanden.

Send endelig en mail til Kathrine Tobiasen, hvis du mener, det kunne være noget for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.