Mine indstillinger Ny bruger
Glemt adgangskode?
Kodeord
Sektioner
Handlinger tilknyttet webside
Forside / Foreningen / Foreningen søger hjælp / Slægtsforskernes Bibliotek – kom og vær med ...

Slægtsforskernes Bibliotek – kom og vær med ...

Lad os sammen gøre bibliotek endnu bedre!

Slægtsforskernes Bibliotek har som mål at gøre slægts- og lokalhistoriske skrifter tilgængelige på nettet. Vi giver slægtsforskere og lokalhistorikere enestående muligheder for at finde kilder til deres egen forskning på Danmarks største specialbibliotek for slægts-, personal- og lokalhistorisk litteratur.

Kom og vær med til at udbygge Slægtsforskernes Bibliotek. Vi har allerede gjort omkring 3.500 skrifter tilgængelige på nettet.

Men vi har masser af bøger, tidsskrifter og artikler, som venter på at blive scannet og lagt på nettet. Og der kommer hele tiden nye til fra DIS-Danmarks medlemmer.

Kom og hjælp os. Vi holder til i lokaler på Værkstedsgården 15, 1. sal i Albertslund på Københavns vestegn. Det ligger tæt på Roskildevej og er let tilgængeligt både i bil og med offentlig transport.

Opgaverne spænder fra registrering af materialer, scanning og efterbehandling til IT drift og ikke mindst til udbredelse af kendskabet til biblioteket. Vi arbejder i et team af frivillige, hvor vi også glæder os over et inspirerende socialt samvær med andre slægtsforskere.

Vi holder fast åbent hver mandag og torsdag, hvor de, der har mulighed for det, mødes i Albertslund. Du er velkommen til at besøge os og få et indtryk af biblioteket og en snak om, hvordan du eventuelt kan deltage i arbejdet. Mange af opgaverne kan også udføres hjemmefra på egen PC. Der er ekstern adgang til mange af bibliotekets arbejdsfunktioner.

Kom og besøg os. Du kan også henvende dig til Danske Slægtsforskeres biblioteksudvalg på mail til bibliotek@dis-danmark.dk eller direkte til Per Andersen på pan@slaegt.dk.