Forside / Foreningen / Foreningen søger hjælp / Webmaster søges

udløbet
— Arkiveret under

DIS-Danmark søger ny webmaster

Vi søger en webmaster til at vedligeholde vores hjemmesider.DIS-Danmark er Danmarks største slægtsforskerforening med over 7000 medlemmer og endnu flere brugere af vores mange services som f.eks. forum, navneregistre, hjælpemidler, kildeindtastning m.v.

Erfaring med serverprogrammering og databaser er nødvendigt. Der ud over vil det være en fordel, at du har kendskab til CMS (vi bruger pt. Plone på vores hovedside).

Arbejdet som webmaster sker i samarbejde med webmasterassistenter og en række redaktører og moderatorer, der står for forskellige delområder på vores forskellige sider. En stor del af jobbet vil være at koordinere arbejdet og have ansvar for siderne.

Vores hovedsider er hostet hos forskellige it-virksomheder, som det bliver din opgave at kommunikere og samarbejde med.

Endelig vil du blive medlem af vores hjemmesideudvalg, hvor vi diskuterer og vedtager fremtidige webstrategier.

Arbejdstiden varierer i løbet af året, men er ca. 5 timer ugentligt. Lønnen beregnes ud fra HK-overenskomsten for IT-medarbejdere.

Kontakt formand Jesper Skov (formand@dis-danmark.dk), hvis du er interesseret i stillingen.