Synlige id-numre ved viste navne.

Startet af Arne Feldborg, 28 Okt 2013 - 13:49

Forrige emne - Næste emne

Arne Feldborg

Som nogen allerede har bemærket er der kommet nogle numre efter folks viste navn. Det er numre vil vil bruge til at holde styr på hvem der er hvem, i de tilfælde hvor to brugere har samme navn.

Det er bla. denne problemstilling der har gjort, at vi i sin tid var nødt til at tage personlige beskedder ud af drift.

Det var egentlig ikke meningen at disse id-numre skulle være synlige. Og det skal de heller ikke alle steder. Men det har vist sig, at det skal være muligt for brugerne at kunne se hvilket nummer der hører til hvilken bruger, feks. som det allerede er påpeget for at lave en præcis søgning på indlæg skrevet af en bestemt skribent, og også hvis man ønsker at bruge "Ignore User" funktionen.

Derfor har vi i første omgang sat dem ind alle steder hvor navn vises. Og så kan jeg efterfølgende begynde at fjerne dem igen, der hvor det virker forstyrrende eller tager for meget plads op på linjen.

Desværre er der også sket det, at min arbejdscomputer uden varsel afgik ved døden i går eftermiddag og ikke kan genoplives (men alle data er naturligvis intakte), og jeg får først en ny tidligst i morgen.

Så jeg kører på midlertidigt grej lige nu, og dér har jeg ikke de værktøjer til rådighed ,som jeg er vant til at have, og heller ikke helt så meget maskinkraft.

Så i må lige have lidt tålmodighed.

PS.
Jeg skal lige gøre opmærksom på, at de viste numre kun bruges internt. Det er ikke jeres medlemsnumre, og de skal ikke bruges ved log-ind eller andet.
mvh. Arne Feldborg
Webmaster-assist Dis-Danmark
http://www.slaegtogdata.dk/

Leif Sommerdal

Betyder det at der igen åbnes for Personlig Besked?
Med venlig hilsen
Leif Sommerdal(2650)


Arne Feldborg

Citat fra: Leif Sommerdal [2793] Dato 28 Okt 2013 - 18:52
Betyder det at der igen åbnes for Personlig Besked?
Det er blandt flere andre ting eet af formålene med det vi nu er igang med.

Som nævnt er der lige nogle kosmetiske ting jeg skal have set på, og et par andre småting der skal afprøves. Så vender jeg tilbage med nærmere. Det bliver så nok i den oprindelige tråd:
https://www.slaegtogdata.dk/forum/index.php/topic,30783.msg163023.html#msg163023
mvh, a.f.
http://hammerum-herred.dk/
Ved evt. direkte henvendelse til mig: Brug venligst e-mail, ikke "Personlig besked", tak.