AO i sort igen

Startet af Anton Dorph-Petersen, 18 Apr 2015 - 21:31

Forrige emne - Næste emne

Anton Dorph-Petersen

Nu her kl. 21,15 er siderne i AO igen blevet sorte - træls!!

Med venlig hilsen
Anton Dorph-Petersen
Vejle

Christian Konstmann Autzen

Problemet er der stadig her søndag kl. 11.00 - jeg prøver Roskilde amt, Kirke Skensved 1755 - 1814; her bliver opslagene også sorte, og således ingen download.

Så - i resten af weekenden er der så dømt afslapning  :D

Hilsen
Christian
Min slægt: Autzen, Konstmann, Nansen, Hegelund, Sønberg, Matzen, Schmidt, Kruse, Wolf. Min hustru's slægt: Mærsk, Fogh, Møller, Hark, Lund, Aaskou, Blom, Dethlefsen, Beyer, Troels Winther.

Henning Pedersen

Jeg slapper gerne af med min slægtsforskning, så det er deleme godt træls, når AO igen igen går i sort eller måske igen kører i sneglefart.

Synes Rigsarkivet mangler information om driftsstatus og lignende. Eller er det bare mig, der ikke kan finde det på sa.dk?

Venlig hilsen
Henning
Venlig hilsen
Henning

Arne Feldborg

Det ser ud til at det pt. gælder både den gamle og den nye billedviser. Men vi jo da stadigvæk en del af kirkebøgerne på FS.
https://familysearch.org/search/image/index#uri=https%3A%2F%2Ffamilysearch.org%2Frecapi%2Fsord%2Fcollection%2F2078555%2Fwaypoints
eller brug evt. denne indgang:
http://hammerum-herred.dk/viewpage.php?page_id=165&type=kb

mvh, a.f.
http://hammerum-herred.dk/
Ved evt. direkte henvendelse til mig: Brug venligst e-mail, ikke "Personlig besked", tak.

Grete Tvedegaard

Ja, nu kan vi både i hverdage og i alle weekender fremover slappe af uden slægtsforskning vhja arkivalieronline.

Sådan nogle småting kan Rigsarkivet da ikke tage sig af.

Bent Gormsen

Jeg har lige været inde på  http://www.danishfamilysearch.dk/
Her virkede alt tilsyneladende udmærket også de sønderderjyske  amter.
Man behøver jo ikke at fortælle det til nogen!
Bent

Dan Nicolaysen

Det er rigtigt, Bent. Danish Family Search har en kopi af de fleste kirkebøger liggende. Tak for at gøre andre opmærksom på det. Det er godt at medlemmerne kan give hinanden brugbare tips på noget som vedrører os allesammen.

AO har været meget ustabil de sidste par dage, men der er heldigvis alternativer som Arne nævner, og så også lige Danish Family Search. Kun 5 amter mangler lidt endnu på Danish Family Search for at alle kirkebøger er tilgængelige. De 5 amter som har mangler er København 65% er ok, Vejle 38% ok, Odense 49% ok, Svendborg 35.7% ok og Viborg 34% ok. Resten er 100% tilgængelig. Hos Danish Family Search indtastes der fra kirkebøgerne, og der er indtil nu indtastet 1.262.625 navne ind i databasen. Det svarer cirka til 0.74% af samtlige kirkebøger, så der er lang vej endnu. Kom endelig forbi og vær med, alle indtastninger sendes til Rigsarkivet. Snart åbnes der også for indeksering af alle arkivalier, og det betyder flere navne ind, men ikke så mange detaljer. Til gengæld stiger antallet af indtastede navne langt hurtigere.

For folketællinger har Danish Family Search samtlige opslag fra 1787 til 1870 liggende. For 1880 er ca. 25% tilgængelig og for 1906 er ca. 50% tilgængelig. De andre år som 1890, 1901 og fra 1911 til 1930 mangler næsten helt endnu - desværre, og de kan ikke hentes når AO er nede.

Så måske kan du stadig se de originale opslag selv om AO er nede.