Print enkelt indlæg

Udskriv siden - Sv: Søger biologisk Far - DNA **

DIS forum

For alle => Slægtsforskning med DNA => Emne startet af: Heidi Emilie Damm Sørensen [58286] på 13 Nov 2018 - 12:14Titel: Sv: Søger biologisk Far - DNA
Besked af: Heidi Emilie Damm Sørensen [58286]19 Nov 2018 - 10:55
Hej Heidi!

Lige et vigtigt tip - jeg antager at din mor er død, siden du ikke kan få oplysningerne fra hende?

Men det ville være en stor hjælp i arbejdet med DNA, hvis du også kan få en FamilyFinder på din mor eller hendes søster eller bror. På den måde kan du frasortere de DNA matches, som matcher både dig og din mor (eller hendes søskende). De DNA matches der er tilbage vil så med meget stor sandsynlighed være fra din ukendte far.

Dette betyder så meget i det videre arbejde, at jeg vil anbefale at du finder en testperson på din mors side og bestiller to FamilyFinder på samme tid.

Du kan dog også vente til du har mindst ét uforklarligt tæt match (mindst 170 centimorgans), men så skal du vente på resultatet af den anden test, før du endeligt kan bekræfte/afvise at dette match går gennem din ukendte far.

Med venlig hilsen
Anders

Hej Anders

Min mor er ikke død, men vil/kan ikke komme med oplysninger der kan hjælpe mig (desværre er hun ikke ærlig omkring det og jeg har fået flere historier omkring det)

Tusind tak for din tid og hjælp - det vil jeg prøve, at gå videre med :-)

De bedste hilsner Heidi