Print enkelt indlæg

Udskriv siden - Sv: Søger biologisk Far - DNA **

DIS forum

For alle => Slægtsforskning med DNA => Emne startet af: Heidi Emilie Damm Sørensen [58286] på 13 Nov 2018 - 12:14Titel: Sv: Søger biologisk Far - DNA
Besked af: Pia Wølch Jørgensen [57748]26 Nov 2018 - 00:21
Vil egentlig bare fortælle at det godt kan lade sig gøre at finde identiteten på en biologisk forældre med en simpel dna test fra f.eks. MyHeritage.

Jeg fik lavet en test, og ligeledes fik min far og datter. (og min mor). Min fars biologiske far var ukendt. Der var INTET at hente i nogen arkiver her i DK.

Jeg fik et match på en kvinde der så har vist sig at være min grankusine, vi gik i gang med at lede i slægtstræ... for en 4 uger siden dukkede der et match hvor en kvinde var kusine til min far.
Så med lidt detektiv arbejde og hjælpe fra et dna match (hvor relationen er længere ude) så fandt vi frem til identiteten på min fars biologiske far.
- han er så død for 30 år siden... og det er da brandærgerligt, men nu VED min far hvad manden hed og hvordan han så ud...

(og der er flere fætre og kusiner til min far, samt en halvsøster og en kusine til mig... nogen vil gerne have kontakt andre er blevet voldsomt overrasket).