Print enkelt indlæg

Udskriv siden - Urigtige oplysninger**

DIS forum

For alle => Slægtsforskning - metode og teknik => Emne startet af: Hans-Erik Bork [58855] på 22 Apr 2019 - 09:23Titel: Urigtige oplysninger
Besked af: Hans-Erik Bork [58855]22 Apr 2019 - 09:23
Jeg har et lille spørgsmål som undrer mig.
Jeg er for nylig kommet på Myheritage. Det koster en del penge, men jeg troede det var pengene værd.
Jeg har dog opdaget at jo længere man kommer tilbage i sin slægtsforskning jo større er de fejl man finder i optegnelserne i Myheritage.
Jeg tror at fejlene opstår fordi nogle af dem der slægtsforsker ikke tjekker om det der fremstår er korrekt eller ej. De lader bare Myheritage opdatere med deres oplysninger uden at  tjekke via, dådsattester, folketælling vielsesattester m.m. om oplysningerne er korrekte.

Jeg mener at det er meget vigtigt at de oplysninger man angiver i sin slægtsforskning er korrekte, så man ikke kommer til at videre bringe forkerte oplysninger til andre.
Jeg har oplevet flere gange at de oplysninger, der kom frem om mine aner ikke var korrekte. Til at starte med troede jeg at det var mig, der ikke rigtig kunne finde ud af det. Jeg ved dog nu at det var det ikke. Efter at have gransket dåbsattester m.m. ved jeg at jeg er på rette spor.

Tilbage til mit spørgsmål.
Er det normalt at en del oplysninger om vores aner ikke er korrekte, hvis man søger på internettet?