Print enkelt indlæg

Udskriv siden - Sv: Uautoriserede Folketællinger**

DIS forum

For alle => Slægtsforskning - metode og teknik => Emne startet af: Flemming Willum Petersen [656] på 27 Jun 2011 - 17:17Titel: Sv: Uautoriserede Folketællinger
Besked af: Egon Hansen [3464]07 Okt 2013 - 21:05
Hej John.
Der må være noget som "smutter" når jeg kalder oversigten over kirkebøger fra efter det link du nævner kan jeg ikke se nogen link til dem ved siden af oversigten.
Derimod kan jeg se af oversigten, at der er mange ting i kirkebøgerne, som var med på de gamle m-film på arkiverne, film som forsvandt da SA gik over til microkort, og som foreløbig ikke kan bestilles på daysy hvis man ikke tilfældigvis noterede sig m.filmnumret den gang de var i brug!
Hvis det er originalerne til disse film der nu er lagt på nettet, ville jeg være meget glad hvis du ville fortælle mig hvordan jeg finder dem.
Jeg har arbejdet med kirkebøger siden 1949, så det vil ikke være noget problem at søge i billederne,hvis billederne kan gøres tilstrækkeligt store til at mine gamle øjne kan se dem, og der er en rimelig bladrefunktion.
Jeg syntes selv jeg klarer mig rimeligt godt på AO i 0,75, er der ord som det kniber med kan jeg da altid slå over til 100 %, ellers må jeg bede om hjælp til tydning.
At de søgbare batsch funktioner er noget helt andet, men jeg havde efterhånden lært at bruge den efter Ulrich Klugs vejledning, når AO bringer poster som mangler hele ord i forhold til m-fimene eller microkortene, men den funktion, som jeg ellers var meget stolt af at vise frem, har jeg ikke kunnet finde siden FS gik over til Beta! (jeg mener at få en komplet kirkebog frem!, selv om der naturligvis mangler de navne som emsige kirkemedlemmer har indsendt, men som ikke er fundet i kirkebogen.)
De som har fulgt mine indlæg ved at jeg er een af de stærkeste kritikkerer  (eller måske bare den mest åbenmundede!) af de mange fejl i de indsendte data.
 Altså bare en lille hjælp til at finde og åbne een af de film der nu skulle være kommet på nettet .
Mvh Egon