Print enkelt indlæg

Udskriv siden - Sv: Uautoriserede Folketællinger**

DIS forum

For alle => Slægtsforskning - metode og teknik => Emne startet af: Flemming Willum Petersen [656] på 27 Jun 2011 - 17:17



Titel: Sv: Uautoriserede Folketællinger
Besked af: Egon Hansen [3464]08 Okt 2013 - 21:40
Hej John og Arne.
Det kunne godt ligne de billeder jeg har set på de gamle mormonfilm på RA. Om det er hastigheden på min computer eller hvad der er galt, ved jeg ikke men det tager væsentligt længere tid at bladre, end som i AO, så foreløbig prøver jeg at hjælpe mig med FS, når læsbarheden på Ao er helt umulig og når jeg syntes at de oplysninger som er på filmene ikke findes på AO eller de microkort jeg har adgang til( Holbæk og Sorø amter), og så håber jeg at den scanning der bliver stillet i udsigt, også omfatter de sider med andre  bogstavbetegnelser end de som i øjeblikket finndes på AO!
Men disse oplysninger, som John kalder uautoriserede folketællinger, og som uvist af hvilken grund ikke kom med da SA gik over til Microkort, også kommer med!
Er jeg for optimistisk? Vi er jo efterhånden ikke mange tilbage som har kendt til den guldgrube af oplysninger vi kunne finde i de gamle håndskrevne kirkebøger og mormonernes oprindelige film.
Mvh Egon