Print enkelt indlæg

Udskriv siden - Sv: Uautoriserede Folketællinger**

DIS forum

For alle => Slægtsforskning - metode og teknik => Emne startet af: Flemming Willum Petersen [656] på 27 Jun 2011 - 17:17Titel: Sv: Uautoriserede Folketællinger
Besked af: Egon Hansen [3464]18 Dec 2015 - 22:35
Jeg kender ikke den aktuelle kirkebog, men jeg har forsket så mange år på RA at jeg hat brugt de gamle mormonfilm, og jeg har enkelte numre stående i mine notater, og selv om der engang i Daysy stod "film uden indhold" kunne det altså lade sig gøre at se sider fra gamle kirkebøger som ikke var medtaget på mocrokortene! (og tilsyneladende heller ikke på indscandingerne til nettet)
Jeg har for flere år siden givet et eksempel fra sådan en film i dette forum, selv om sidens opri8ndelige idemand dengang ikke mente at mit indlæg opfyldte kravene til en "uautoriseret folketællingsliste", så mon ikke den skulle stå her stadig ?
Det var bare lige det jeg mente med at "nogen" som engang havde læst de pågældende sider burde komme med de gamle filmnumre! for de originale bøger er jo lukket land, ellers ville de forlængst være slidt til laser.

mvh Egon.