Print enkelt indlæg

Udskriv siden - Sv: DIS-Wiki**

DIS forum

For alle (alle kan læse, kun medlemmer kan skrive) => Projekter => Emne startet af: Inger Buchard [192] på 08 Okt 2011 - 10:43Titel: Sv: DIS-Wiki
Besked af: Arne Feldborg [6966]18 Okt 2011 - 13:18
Umiddelbart kan jeg se tre muligheder:

1.
Fordelen ved at lægge det i Dis-Wiki ville jo være dels, at der umiddelbart er mulighed for at brugerne kan tilføje nye oplysninger, og at det måske kunne være med til at sætte lidt mere liv i Dis-wiki.? Men jeg kender ikke Wiki godt nok til, at jeg tør sige, om (og i så fald hvordan) det ville kunne indpasses i Dis-Wiki. Og om det vil være en hensigtsmæssig løsning?

Men det er for mig at se nok den bedste måde at gøre det på, hvis der skal være mulighed for brugerbidrag.

Hvis skal holdes som et selvstændigt projekt er problemet jo det evigtgyldne: Hvem skal vedligeholde det og hvordan, både nu og ikke mindst på længere sigt. Der ligger allerede en del projekter rundt omkring som er ved at gå sukkerkolde, enten fordi initiativtageren har mistet gejsten eller simpelthen bare er blevet ældre.

En del af disse projekter er enten allerede kommet over i Dis-Danmark regi eller er på vej til det, og det bruger vi faktisk en del tid på, selvom det måske ikke er så synligt for medlemmerne.

2.
Hvis vi forudsætter, at der er tale om en opbygningsfase af een eller anden varighed, og at der derefter kun kommer meget få yderligere tilføjelser - og Jens vil påtage sig at vedligeholde det og med mellemrum sende en færdig liste - kunne det fint lægges ind under Kilder, på samme måde som feks.  "Ekstraordinære tællinger".

3
Hvis der skal opbygges et helt system, med indtastningsmulighed, med database, med søgemulighed, osv., er det en lidt større sag, som også kræver både noget arbejdskraft og nogle sikkerhedsmæssige overvejelser. En opgave jeg (ihvertfald pt). ikke umiddelbart kan påtage mig. Men hvis nogen har lyst til at gå igang med det vil jeg naturligvis gerne hjælpe lidt til, og Dis_Danmark kan evt. stille serverplads og underdomæne til rådighed.

Kommentarer er særdeles velkomne.