Print enkelt indlæg

Udskriv siden - Sv: Kunstmaler Karl Peter Wennemoes**

DIS forum

For alle => AneEfterlysning => Emne startet af: Karen Wennemoes Thyssen [16743] på 05 Feb 2014 - 18:21Titel: Sv: Kunstmaler Karl Peter Wennemoes
Besked af: Karen Wennemoes Thyssen [16743]07 Feb 2014 - 10:04
Hej igen

Tusind tak for udredningen af Peter Wennemoes Schandorphs første kone Karen Frederikke Nicoline Hoffmanns s familie.Det viser sig,at jeg også er i familie med Rasmus Thomsen Bang,hvis slægt går helt tilbage til  Claus Bang (1420-1500).
Peder Wennemoes Schandorph blev senere gift med Jacobine Lerche Friisenberg efter Karen Frederikkes død.Det er lidt mærkeligt,at Karen Frederikke og Peter Wennempes Schandorph skulle have kongebrev for at kunne blive gift.De var jo gamle nok og de var heller ikke fætter og kusine?....

Jeg har derimod ikke haft held til at finde hverken Carl Wennemoes´fars dåb eller noget der viser, hvordan han er i familie med Wennemoes familien.Carls far ser ud til at være født i Birkerød,men han er der ikke.Det er nok også mere sandsynligt,at det er på mødrene side navnet stammer,idet det ikke bliver brugt.

Jeg kan heller ikke forstå, jeg ikke kan finde hans navneforandring i OJ-journalerne,når man nu ved han "fik" navnet d.11-06-1917.

VH

Karen Thyssen