Print enkelt indlæg

Udskriv siden - Sv: Slægtsforskernes Bibliotek - nye e-værker**

DIS forum

For alle (alle kan læse, kun medlemmer kan skrive) => Projekter => Emne startet af: Poul Wachmann [17] på 21 Mar 2015 - 19:26Titel: Sv: Slægtsforskernes Bibliotek - nye e-værker
Besked af: Per Andersen [17273]20 Jul 2019 - 13:19
Hej Mikkel,

Du får også lige et supplerende svar fra mig. Generelt tager vi gerne imod ønsker om scanning af bøger, og jo specielt bøger vi har stående på reolen. Vær dog opmærksom på, at vi prioriterer ønsker fra bibliotekets sponsorer.

Det giver mig anledning til at nævne vores sponsor-ordning, der ikke er symbolsk, men ret reel. I takt med øgede aktiviteter i biblioteket er vi kommet under økonomisk pres, og ud over at søge midler mange steder fra, tilbyder vi således også en sponsor-ordning. Vi har nok omkring 50 kasser med bøger, der ikke er plads til at pakke ud (den nævnte Gevningebog kunne sagtens være der uden vi kan få den pakket ud og registreret). Samtidig ved vi, at der sandsynligvis er to meget store donationer af bøger på vej fra offentlige samlinger i efteråret. Vi håber derfor i august måned at kunne udvide bibliotekets lejemål med 100 m2 til bøger.

Vores sponsorordning koster kr. 300 for 2019 og giver i øvrigt også adgang til et månedligt nyhedsbrev fra biblioteket. Det tegnes her: https://www.dsshop.dk/shop/product/slaegtsforskernes-bibliotek-sponsor (https://www.dsshop.dk/shop/product/slaegtsforskernes-bibliotek-sponsor)

Med venlig hilsen,
Per, Slægtsforskernes Bibliotek