Nyt vedr. fynhistorie.dk / fynhistorie.dis-danmark.dk

Startet af Arne Feldborg, 03 Nov 2015 - 13:14

Forrige emne - Næste emne

Arne Feldborg

Det har desværre igen været nødvendigt at flytte "fynhistorie.dk" / "fynhistorie.dis-danmark.dk" fra én server til en anden. Det er noget vi har forberedt i et stykke tid, og i går blev DNS så stillet om til at pege på den nye placering. Dvs. brugerne skal stadigvæk bruge den samme adresse som hidtil, og sidens indhold er også det samme som hidtil. Der kan måske være små afvigelser i udseendet, men ellers er alt som det plejer at være.
http://fynhistorie.dis-danmark.dk/

Jeg vil gerne rose Hans Nørgaard for det store arbejde han har lagt - og stadigvæk lægger - i den side. Og for den tålmodighed han har udvist i forbindelse med de to flytninger.

Først da vi for et par år siden overtog sitet og flyttede det fra den gamle tyske server og til en server i Danmark. En flytning der på trods af at vi havde engageret os med professionelle folk (eller måske netop derfor?) blev noget mere besværlig, og langt mere bekostelig, end forudset.

Og så igen nu, hvor vi har flyttet det over på én af vore egne servere. Denne gang er det Jesper Skov der har lavet opsætningen og undertegnede der har flyttet de ca. 150.000 billeder og pdf-filer over på den nye opsætning og forhåbentlig fået dem placeret de rigtige steder.

Vi forventer med flytningen at kunne spare et ikke ubetydeligt beløb i årlige driftsudgifter.
mvh. Arne Feldborg
Webmaster-assist Dis-Danmark
http://www.slaegtogdata.dk/