kjøbenhavns magistrat

Startet af Thomas Salting, 21 Sep 2017 - 18:20

Forrige emne - Næste emne

Thomas Salting

Hej er der nogen der kan hjælpe mig.. jeg leder efter en person som hedder jacob andersen salting fra københavn. han skulle ifølge papir fra fødselstiftelsen i københavn være blevet tilpligtet som barnefader af kjøbenhavns magistrat i 1838. det er de eneste oplysninger jeg har på denne mand..

Er der nogen der ved hvordan jeg kan søge i margistraten på denne person?. eller er der nogen der ellers kan hjælpe mig vidrere.

På forhånd tak

Karin Andersen

#1
Hej Thomas  :)

Jeg kan desværre ikke umiddelbart hjælpe dig.

Allerførst gælder det om at hjælpe sig selv bedst muligt, når man skriver et indlæg. Hvis du læser dette link (som egentligt burde hedde Sådan får du et godt svar)

Vigtigt: Sådan skriver du et godt indlæg:
https://www.slaegtogdata.dk/forum/index.php/topic,24.0.html

ville du være et skridt nærmere en god hjælp.

Du har et lidt usædvanligt efternavn, som nogle måske vil kunne genkende hvis du havde navnet i din overskrift. Det er ikke alle indlæg man gider at lukke op og læse. Mange af os læser udelukkende overskrifterne i forum.

Har du en henvisning (gerne et link) til det papir du henviser til fra fødselsstiftelsen?

Venligst  :)

Karin

Indredigeret Jeg kan se at du tidligere har eftersøgt oplysninger her:

https://www.slaegtogdata.dk/forum/index.php/topic,112728.0.html
https://www.slaegtogdata.dk/forum/index.php?topic=112728.0

Jo flere oplysninger du selv leverer, jo større er chancen for, at man kan hjælpe dig.


Rhode-listen. ca. 650 personer findes under "Slægtshistorier" https://www.slaegtogdata.dk/forum/index.php/topic,118658.0.html

Inger Toudal


I denne tråd er der link til optegnelsen i Udsætterprotokollen og tydning af optegnelsen:

https://www.slaegtogdata.dk/forum/index.php/topic,112686.0.html

Venlig hilsen
Inger Toudal
Venlig hilsen
Inger Toudal

Kirsten Ørum

Hej

Et interessant svar:

"Du har et lidt usædvanligt efternavn, som nogle måske vil kunne genkende hvis du havde navnet i din overskrift. Det er ikke alle indlæg man gider at lukke op og læse. Mange af os læser udelukkende overskrifterne i forum."

Jeg har lidt svært ved at forstå, at indsenderens efternavn, her "Salting" ,gør det mere interessant at læse opslaget end en overskrift om, hvad det handler om, nemlig dokumenter i Kjøbenhavns Magistrat.


Jeg kan sagtens forstå, at søger man hjælp, skal man oplyse så meget som muligt om person tid og sted - gerne med link til, hvor oplysningerne er fundet.

Hvis navnet er afgørende for, om NOGEN "gider lukke opslaget op og læse det", kan det sørme være vanskeligt at få hjælp til en Jensen, Christensen, eller et andet sen-navn - uanset hvor meget man fremlægger frem af viden - selvom sen-navne tilhører flertallet af navne.

Mvh
Kirsten Ørum