Mourits Madsen i Svindinge Svendborg Amt. Født 1696 død 1763 i Svindinge

Startet af Hanne Jelle Rasmussen, 23 Feb 2018 - 10:29

Forrige emne - Næste emne

Hanne Jelle Rasmussen

Jeg hedder Hanne Jelle Rasmussen og bor i Århus.

Jeg søger yderligere oplysninger end dem der er på ovennævnte Mourits, han benævnes som Tobakskræmmer og Daglejer, jeg ved heller ikke hvem hans hustro er søger derfor også oplysninger om hende. De får en søn  Hans i 1743 som i i 1773 bliver gift med en Mette Catrine Eriksdatter de får så vidt jeg kan finde ud af 7 børn, det hele foregår i Svindinge Sogn.
Jeg håber nogen kan hjælpe mig med ovennævnte.
Venlig hilsen Hanne Jelle Rasmussen.

Hans Peter Christiansen

#1
Hej Hanne.

Et luftigt bud.

FS har denne vielse i nabosognet - så måske er "din" Mourits ???

Mauridtz Madsen
mentioned in the record of Mauridtz Madsen and Maren Rasmusdatter
Name   Mauridtz Madsen
Spouse's Name   Maren Rasmusdatter
Event Date   31 Jan 1738
Event Place   Langå, Svendborg, Denmark

https://www.familysearch.org/search/record/results?count=20&query=%2Bgivenname%3Amourits~%20%2Bsurname%3Amadsen~%20%2Bmarriage_year%3A1735-1745~&collection_id=1520592

-----------------------

Fundet på https://familysearch.org/search/collection/list#page=1&countryId=1927025 så der skal checkes i KB på AO, Eks.  http://ao.salldata.dk/
Mvh HP

Hanne Jelle Rasmussen

Hej Hans Peter jeg tror nu ikke dit indlæg om Mourits og Maren er så luftigt endda, jeg har været inde og finde dem viet som du skriver i Langå kirkebog og fundet ud at de får ihvertfald to børn nemlig Mads og Susanne døbt i Langå kirke, det passer meget godt med at den af mig nævnte søn Hans Mouritsen som jo hvis mine antagelser er rigtige, så er en broder til Mads og Susanne.
Jeg kan konstantere at en Mads Mouritsen fra Langå, er fadder ved flere af Hans Mouritsens 7 børn, som er døbt i Svindinge kirke.
Jeg kan desværre ikke finde nogen skifter på hverken Mads eller Hans for herigennem at få garantien på at det er rigtigt.
Skulle du eller nogen anden komme i besidelse af yderligere oplysninger hører jeg meget gerne fra jer.
Venlig Hilsen
Hanne Jelle.