Ejendom i Helsingør

Startet af Jamie Jeanett Jaconelli, 27 Apr 2019 - 07:33

Forrige emne - Næste emne

Jamie Jeanett Jaconelli

Jeg prøver at hitte rundt i hvem Peter Schow/Schou var. Eks hvem hans far var. I den forbindelse prøver jeg at finde overtagelsen af den mølle, hvori der bliver lavet et pantebrev: http://ao.salldata.dk/vis1.php?bsid=207101&side=479 og håber, der står lidt mere om hans navn/fødested.

Han kaldes hhv Møller og Fuldmægtig. Han er kun 43 år ved sin død 19 april 1794. Ved dåb af hans børn henvises der bla. til præsten Niels Schow/hustru som fadder (i Asminderød)

Findes der andre protokoller end lige den jeg har linket til? (Domkirken/Olai i Helsingør indeholder ikke konfirmationer i denne tid - så ingen hjælp at hente der)

Peter Schou gift 9/11 1784 med Cathrine Jensdatter (muligvis hende som er født i Asminderød som datter af Jens Hansen og Inger Hansdatter og derved medbringer en uægte datter Anne med Peder Hansen) Hun døde ihvertfald i 1831 anført som Schous enke. (intet skifte)

Grethe Leerbech

Hej Janie

Ja der findes Sct. Mariæ kirke i Helsingør, som tilhører den tyske menighed. Kirkebøger er online

Den mølle som omtales som Nye møller er nok Christians mølle- se link.
https://www.helsingorkirkegaard.dk/historie

mvh
Grethe
Thyholm,Vang, Gislum,Hornum,Hindsted, Slet, Års i Aalborg a. Ginding,Ringkøbing a.Rinds, Fjends,Hindborg,Viborg a. Nybøl, Sottrup,Sønderbog a.sogne i Tyskland, Sunds,Svendborg a.Tuse,Års,Løve i Holbæ