Gode råd til alle brugere af AO, DDA, program- og webproblemer

Startet af Kathrine Tobiasen, 21 Sep 2010 - 22:45

Forrige emne - Næste emne

Kathrine Tobiasen

Velkommen til AO, DDA, program- og webproblemer.

I denne gruppe kan du hente hjælp og gode råd, hvis du har problemer af teknisk art.
Det kan være funktioner i dit slægtsprogram, som du er i tvivl om, eller det kan være sider på Internettet, der volder besvær. Er Arkivalieronline sort hjemme hos dig, er det her, du kan spørge, om andre oplever det på samme måde.
Også mere generelle problemer med din computer eller Windows kan du søge hjælp til.

Det er i orden at bringe nyheder om slægtsprogrammer, men forum skal ikke fungere som reklamesøjle for programmerne.
Forhandlere af/repræsentanter for slægtsprogrammerne bedes tilføje dette i deres signatur, så der aldrig er tvivl om deres interesser i forhold til programmet.

DIS-Danmark kan ikke råde om, hvilke programmer der er bedst på området. Vi har forskellige ønsker, behov og arbejdsmetoder, så derfor er det bedst at prøve sig frem og på den måde finde det program, der passer én bedst. Vi henviser til foreningens programside, hvor man kan læse lidt om de forskellige programmer, og hvor der for de flestes vedkommende, også er informationer om demo-muligheder og prisniveau: http://www.slaegtogdata.dk/vaerktoejer/programmer

Udformning af indlægget:

Vælg en overskrift, der klart fortæller, hvad du søger hjælp til.

Læs gerne nogle tråde, inden du selv går i gang med at skrive. Det er lærerigt at se, "hvordan andre gør."

Hvis du bagefter opdager, at du har skrevet noget forkert eller ikke ramt tasterne rigtigt, kan du ved at trykke på "Rediger"-knappen (menulinjen over indlægget) rette i det - gælder kun de første 30 minutter efter at du har skrevet indlægget).

Vend gerne tilbage til tråden, selv om du har fået svar. Det kan sagtens tænkes, at andre medlemmer har mere at sige om emnet, eller at den første løsning kan diskuteres.
Med venlig hilsen
Kathrine Tobiasen
Moderator

Bliv medlem af Danske Slægtsforskere. Det koster kun 290 kr. pr. år.