Manglende gade i FT 1901 Aalborg på AO

Startet af Lola Hegelund Bentsen, 16 Aug 2015 - 12:21

Forrige emne - Næste emne

Lola Hegelund Bentsen

Jeg har fundet familien til Axel Peder Jens Petersen i FT-1901 i Aalborg på ddd.dda.dk. Her står han opgivet på Skolegade 1 sammen med sin hustru Mariane og 5 af deres børn.

Når jeg så går ind på AO for at finde originalen i FT-1901, kan jeg imidlertid slet ikke finde Skolegade, men kun Skolegadens Vandgyde. Der er ikke tale om samme vej, idet Skolegadens Vandgyde (ofte blot kaldet Vandgyde) er en lille sidevej til Skolegade. Familien har dog både tidligere og senere end 1901 boet på Skolegadens Vandgyde, så jeg har også kigget på den for en sikkerhedsskyld. Her starter opgørelserne dog med Gade-Nr. 3 og ikke nr. 1, så måske det er det, som er problemet.

Jeg vil derfor høre, om der er nogen, som kan hjælpe mig med at finde et billede af den originale FT-1901 for familien Axel Peder Jens Petersen i Aalborg. Enten online eller ved et opslag på et arkiv. Det vil være en rigtig stor hjælp, da jeg har brug for de fulde informationer på flere af familiemedlemmerne for at komme videre. Der ser nemlig ud til at være fejl i bl.a. fødselsdatoen for tvillingerne Marius og Marinus, og jeg vil derfor gerne se, om der er tale om fejl i selve FT eller evt. i afskriften.

På forhånd mange tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

Lola

Gitte Johansen

#1
Skolegade begynder her (Skjellerups Gang)

Opslag 11

https://www.sa.dk/ao-soegesider/billedviser?bsid=23834#23834,2744386


Opslag 37 er han
Venlig hilsen
Gitte Johansen 8520 Lystrup

gittejohansen(snabel a)rocketmail.com