For skribenter på foreningssiden m.fl, vedr. valg af editor i Plone

Startet af Arne Feldborg, 02 Sep 2014 - 00:50

Forrige emne - Næste emne

Arne Feldborg

Vigtig meddelelse til alle skribenter. Dvs. dem der opretter arrangementer under "Aktuelt" på hjemmesiden. Og til alle der har taget "Egen Side" i brug.

Plone, som er det CMS system vi bruger, har "What You See Is What You Get" editoren KUPU indbygget som standardeditor. For et års tid siden fik vi desuden mulighed for at vælge en anden "WYSIWYG" editor som hedder "tinyMCE" og som mange måske kender fra andre CMS-systemer.

En del skribenter har valgt tinyMCE, mens andre fortsat bruger KUPU, og atter andre har måske slet ikke bemærket valgmuligheden.

På grund af konflikter mellem KUPU og andre dele af systemet, bla. den nye version af Googlemap som vi for nylig har taget i brug, har vi nu helt udfaset KUPU, og indstillet tinyMCE til at være standardeditor for alle. Brugerne skal altså ikke selv foretage sig noget i den anledning.

Det skal iøvrigt bemærkes, at for brugeren er der ikke den store forskel på de 2 editorer, men man skal naturligvis lige vænne sig til tinyMCE, hvis man er vant til at bruge den anden.
mvh. Arne Feldborg
Webmaster-assist Dis-Danmark
http://www.slaegtogdata.dk/