Vedr. kontakt til moderatorerne

Startet af Arne Feldborg, 29 Sep 2014 - 01:47

Forrige emne - Næste emne

Arne Feldborg

Spørgsmålet om hvordan man kan kontakte moderatorerne feks. vedr. egne indlæg eller vedr. helt generelle spørgsmål har flere gange været rejst her i forum.

Problemet har dels været, at man kan ikke anmelde egne indlæg, det har dem der har lavet programmet i sin tid ikke ment gav nogen mening.

Og dels at de links der var i gruppeoversigten ikke virkede pga. at man ikke ønsker moderatorpost sendt til de enkelte moderatorers private mailboks, men til moderatorkollegiets fælles mailadresse som er indsat et andet sted i systemet.

Det er nu lavet sådan, at der nu er ialt tre muligheder for at kontakte moderatorerne.

Hvis man ønsker at anmelde en anden  skribents indlæg skal man gøre præcis som før, dvs. bruge linket "Anmeld til moderatorerne" under det pågældende indlæg. Ingen ændringer der.

Hvis man ønsker at kontakte moderatorerne vedr. et indlæg man selv har skrevet, så kan man nu bruge det link der er under indlægget, og som ved indlæg man selv har skrevet nu hedder "Kontakt moderatorerne".

Hvis man ønsker at kontakte moderatorerne om helt generelle ting vedr. Dis-Forum kan man nu bruge det nye link "Kontakt moderatorerne" der er tilføjet på gruppeoversigten.

Jeg håber man vil tage godt i mod disse ændringer. Og skulle det vise sig, at det ikke virker helt som tilsigtet så lad mig det gerne vide.
mvh. Arne Feldborg
Webmaster-assist Dis-Danmark
http://www.slaegtogdata.dk/