Forside / Aalborg / Foreningen / Bliv medlem

Her kan du se hvordan du kan melde dig ind i Danske Slægtsforskere - Aalborg

Danske Slægtsforskere - Aalborg er den næststørste lokalforening under Danske Slægtsforskere og den eneste i Nordjylland, med små 450 medlemmer. Uanset hvor du kommer fra byder vi dig velkommen som medlem!

Kontingent:

Årskontingent kr. 50,-

Familie (2 Personer på samme bopæl) Kr. 75,-

Indmeldelse sker på Danske Slægtsforskerers Webshop   HER

Som medlem får du adgang til foredrag.og medlemsmøder.

Danske Slægtsforskere - Aalborg  samarbejder med Historie Aalborg, Folkeuniversitetet i Aalborg og DIS Vestagder, Norge og vores landsdækkende hovedforening Danske Slægtsforskere om afvikling af spændende foredrag, workshops og andre lokale aktiviteter.

23.10.2019 kl 10:00 23. oktober 2019 Erindringsværksted. På erindringsværkstedet vil man få oplæg og ideer til, hvordan man selv kan komme i gang.
23.10.2019 kl 13:00 Introduktion til arkivdatabasen Daisy, Rigsarkivet København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy.
23.10.2019 kl 14:00 Slægtsforskerne på Skibby-egnen Undervisning i Legacy