Forside / Aalborg / Foreningen / Bliv medlem

Her kan du se hvordan du kan melde dig ind i Danske Slægtsforskere - Aalborg

Danske Slægtsforskere - Aalborg er den næststørste lokalforening under Danske Slægtsforskere og den eneste i Nordjylland, med små 450 medlemmer. Uanset hvor du kommer fra byder vi dig velkommen som medlem!

Kontingent:

Årskontingent kr. 50,-

Familie (2 Personer på samme bopæl) Kr. 75,-

Indmeldelse sker på Danske Slægtsforskerers Webshop   HER

Som medlem får du adgang til foredrag.og medlemsmøder.

Danske Slægtsforskere - Aalborg  samarbejder med Historie Aalborg, Folkeuniversitetet i Aalborg og DIS Vestagder, Norge og vores landsdækkende hovedforening Danske Slægtsforskere om afvikling af spændende foredrag, workshops og andre lokale aktiviteter.

21.12.2019 kl 15:00 De danske kolonier i Indien og kilderne til deres historie – Foredrag, Rigsarkivet København I 2020 er det 400 år siden, at Tranquebar, den første danske koloni i Indien, blev grundlagt.
28.12.2019 kl 19:00 Nordvestjysk Slægtshistorisk Forening - "Naver - Med håndværkerne på valsen" v/Susi Apelgren Få et sjældent indblik i Navernes normalt lukkede verden.
06.01.2020 kl 10:00 Grundkursus i slægtsforskning, Odense Hvis du er ny i slægtsforskning, er dette noget for dig. Vi skal lære at sætte lidt liv i de gamle huse - altså fortælle historien om vores forfædre. Tilmelding nødvendig.