Forside / Aalborg / Foreningen / Danske Slægtsforskere - Aalborg nyheder / FamilySearch's – Search Places Name

FamilySearch's – Search Places Name

Vi kender alle situationen med, at vi ikke lige kan finde en specifik by, hvor vores forfædre kommer fra eller det rette sogn. Hvis bare man vidste hvor byen lå eller måske findes samme bynavn flere steder i landet. Men her kan FamilySearch hjælpe dig - også, hvis du ønsker at vide lidt mere om et specifikt sted eller området omkring den by hvor dine forfædre boede.

Side findes på linket:

Ved at skrive byens navn i søgefeltet kommer der forslag til byens placering, hvorefter man blot vælger den by man søger.
På et kort kan man se byens placering og området omkring.

I venstre side er der en kort beskrivelse af byen og området med link til andre søge muligheder.

Siden er på engelsk, så husk: At sider i Google kan oversættes til dansk, ved at højre klikke på siden og vælg Oversæt til dansk. (Ikke altid lige godt).

12.11.2019 kl 10:00 Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning, Rigsarkivet København Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? OBS: Vejledningen er flyttet til tirsdage!
12.11.2019 kl 13:00 Spørgehjørne Slægtshistorisk Forening, Århus afholder spørgehjørne på DOKK1
12.11.2019 kl 14:00 Slægtsforskerne på Skibby-egnen Møde med gotisk læsning
12.11.2019 kl 19:00 Sydkysten holder Temaaften : Anetryk Anetrykgruppen fremlægger sine skrevne tekster.