Forside / Aalborg / Foreningen / Danske Slægtsforskere - Aalborg nyheder / Mediastream undersøgelse

Mediastream undersøgelse

Annika Olsen_200.jpgMediastream undersøgelse

Annika Olsen er i gang med at skrive sit speciale i Informationsvidenskab på Aalborg og Københavns Universitet, hvor hun undersøger funktionaliteten af online-tjenesten Mediastream.

I den forbindelse har Annika besøgt Historie Aalborg, hvor flere slægtsforskere var til stede. - Hun opfordrede såvel nye som erfarne brugere af Mediastream til at deltage i en undersøgelse.

Den 24. april deltog undertegnede i undersøgelsen, der består af et kort spørgeskema, derefter nogle søgeopgaver i Mediastream, hvor man under søgningen skal fortælle hvad man tænker og gør, og til sidst er der et afsluttende spørgeskema. Undersøgelsen der foregår på AUC varer 1 til 1½ time og er ganske smertefri. Søgeopgaverne må ikke røbes, men de er særdeles relevante for slægtsforskere.

Kunne du tænke dig at deltage så er sidste frist den 10. maj 2017. Henvendelse rettes snarest til Annika Olsen på mail: vjm668@alumni.ku.dk eller mobiltelefon: 21 66 88 34

Karl Erik Hansen

12.11.2019 kl 10:00 Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning, Rigsarkivet København Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? OBS: Vejledningen er flyttet til tirsdage!
12.11.2019 kl 13:00 Spørgehjørne Slægtshistorisk Forening, Århus afholder spørgehjørne på DOKK1
12.11.2019 kl 14:00 Slægtsforskerne på Skibby-egnen Møde med gotisk læsning
12.11.2019 kl 19:00 Sydkysten holder Temaaften : Anetryk Anetrykgruppen fremlægger sine skrevne tekster.