Forside / Aalborg / Foreningen / Danske Slægtsforskere - Aalborg nyheder / Ombygning HistorieAalborg

Ombygning HistorieAalborg

HistoriskAalborg trappe_180.JPGI efteråret gennemgår førstesalen i Arkivstræde en grundig modernisering. Den gamle skolestue et flyttet til Aalborg Historiske Museum, og dette giver sammen med fjernelse af en mur samt diverse omrokeringer mulighed for etablering af attraktive møde-/undervisningslokaler kombineret med Aalborg Bibliotekernes Lokalsamlings store bogsamling. I velkomstområdet i stueetagen vil der også ske ændringer til det bedre, bl.a. etableres der et "kaffekøkken", så vi fremover selv kan brygge vores kaffe. Alt dette sker hen over efteråret og skal være færdig inden nytår. Alle aktiviteter fortsætter ufortrødent under ombygningen, så engang imellem skal vi sikkert stuve os lidt sammen.

18.11.2019 kl 10:00 Slægtsroderi, Danske Slægtsforskere Odense En workshop for slægtsforskere.
18.11.2019 kl 13:00 DS Egedal - Slægtsmandag Vi mødes og hjælper hinanden
18.11.2019 kl 19:00 Danske Slægtsforskere Helsingør foredrag ved genealog Kurt Joergensen, Flensborg 18.11.2019 Archion og Den Slesvigske Samling
18.11.2019 kl 19:00 Slægtshistorisk Forening Vestsjælland: Udvandringen fra Danmark og Vestsjælland til Amerika Foredrag med mag. art. Henning Bender