Forside / Aalborg / Foreningen / Danske Slægtsforskere - Aalborg nyheder / Opfølgning på Mediestream undersøgelse.

Opfølgning på Mediestream undersøgelse.

Annika Sehested Olsen er nu ved at være klar til aflevering af sit projekt om brugen af Mediestream. Nogle af os nordjyske slægtsforskere har deltaget i projektet og dermed medvirket til forbedring af Mediestream.

Mediastream_møde.jpg

Torsdag den 15. juli gennemgik Annika vedhæftede "Introduktion til Mediestream" og her er mange gode fif og kneb som vi kan have glæde af, specielt under SØGETIPS findes der god hjælp til forenkling af din søgning.

Tak til Annika Sehested Olesen for hendes interesse for slægtsforskningen i Nordjylland.

Karl Erik Hansen

Introduktion til Mediestream kan hentes HER

Findes også under LIDT AF HVERT - VEJLEDNINGER

12.11.2019 kl 10:00 Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning, Rigsarkivet København Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? OBS: Vejledningen er flyttet til tirsdage!
12.11.2019 kl 13:00 Spørgehjørne Slægtshistorisk Forening, Århus afholder spørgehjørne på DOKK1
12.11.2019 kl 14:00 Slægtsforskerne på Skibby-egnen Møde med gotisk læsning
12.11.2019 kl 19:00 Sydkysten holder Temaaften : Anetryk Anetrykgruppen fremlægger sine skrevne tekster.