Forside / Aalborg / Foreningen / Foreningens historie

Foreningens historie

Sådan begyndte det

I løbet af 2010 blev en gruppe slægtsforskere enige om at tage initiativ til at danne en DIS-lokalforening i Aalborg.

Hovedaktiviteten er indtil videre at arrangere foredrag, men vi har også anden undervisning, workshop og medlemsaftner i tankerne.

Der blev afholdt stiftende generalforsamling den 11. november 2010.

Workshop

Svend-Erik Christiansens foredrag om faderskabssager og skilsmisser vil blive bearbejdet i workshops mandag 16., torsdag 19. og mandag 23.sept. De foregår som sædvanligt på HistorieAalborg kl.15-17

17.09.2019 kl 10:00 Frivillige vejledere på læsesalen – Hjælp til slægtsforskning, Rigsarkivet København Vil du på sporet af din slægt? Har du brug for hjælp til at komme i gang med at slægtsforske eller gode råd til at komme videre? OBS: Vejledningen er flyttet til tirsdage!
17.09.2019 kl 10:00 Danske Slægtsforskere Slagelse-Sorø har slægtsformiddag Emne: Hjælp til medbragte problemer
17.09.2019 kl 14:00 Slægtsforskerne på Skibby-egnen Medlemsmøde, hvor vi hjælper hinanden