Forside / Aalborg / Foreningen / Foreningens historie

Foreningens historie

Sådan begyndte det

I løbet af 2010 blev en gruppe slægtsforskere enige om at tage initiativ til at danne en DIS-lokalforening i Aalborg.

Hovedaktiviteten er indtil videre at arrangere foredrag, men vi har også anden undervisning, workshop og medlemsaftner i tankerne.

Der blev afholdt stiftende generalforsamling den 11. november 2010.

14.11.2019 kl 09:00 Tastegruppe på Rigsarkivet, Aabenraa Vil du arbejde med historiske kilder? Og har du en computer, tid og lyst til at læse gammel håndskrift? Så er det måske noget for dig at blive frivillig indtaster.
14.11.2019 kl 13:30 Find rundt i de alfabetiske lister (lægdsruller) – Workshop Rigsarkivet, Aabenraa Hør om, hvordan du bruger de alfabetiske lister, og om, hvad du kan finde i Restantenlister, Recherser eller Nachweisungen. Lær kilderne at kende gennem små øvelser.
14.11.2019 kl 18:30 Foredragsaften, Holbæk Bibliotek, Holbæk Slægtsforskere Foredrag af Anne Holm Christensen: "Sådan skriver du en bog om din families liv! "
14.11.2019 kl 19:00 DS-Næstved: Foredrag Ejendoms historie ved du, hvor dine forfædre boede v/ Michael Dupont