Forside / Aalborg / Foreningen / Medlemsfordele

Medlemsfordele

Denne mappe er tom.

NORDJYSKES AVISARKIV

Tilbud til medlemmerne af - Danske Slægtsforskere – Aalborg - på et abonnement af Nordjyskes Avisarkiv, hvor man kan slå op og søge i samtlige aviser der nu hører under Nordjyske Medier lige fra 1767 til i dag, hvilket er en næsten uudtømmelig kilde til oplysninger om dine aner og øvrige familie i det der stort set svarer til Region Nordjylland.

Tilbuddet lyder på 250 kr. for et år, hvilket er halv pris i forhold til hvis du selv bestiller det.

Hvis du vil benytte dig af dette tilbud, skal du INDEN 14. FEBRUAR 2019, sende en email til flemmingviking@yahoo.dk med navn, adresse og email. Skriv AVISARKIV i emnefeltet. Samt indbetale 250 kr på DSA's konto i Sparekassen Vendsyssel, 9070 - 263540
Tilbuddet bliver først iværksat når pengene er på kontoen.
Abonnementet  starter i marts 2019.

Hvis du allerede selv abonnerer på Nordjyske Stiftstidende kan du se bort fra dette tilbud, da Avisarkivet er en del af det normale avisabonnement.

Trykning af slægtstavler og fotobøger

Medlemmer af Danske Slægtsforskere Aalborg får 20% kontantrabat på tryk af alle slags slægtstavler og i alle størrelser, samt fotobøger.

Rabatbetingelser: - Oplys at du er medlem af Danske Slægtsforskere Aalborg og rabatten fratrækkes din betaling, som skal ske i butikken Boulevarden 12, 9000 Aalborg.

Bestilling: - Enten på www.click.dk eller ved indlevering af filen på en USB i butikken.

Karl Erik Hansen

23.10.2019 kl 10:00 23. oktober 2019 Erindringsværksted. På erindringsværkstedet vil man få oplæg og ideer til, hvordan man selv kan komme i gang.
23.10.2019 kl 13:00 Introduktion til arkivdatabasen Daisy, Rigsarkivet København Kom og få en introduktion til, hvordan du bruger arkivdatabasen Daisy.
23.10.2019 kl 14:00 Slægtsforskerne på Skibby-egnen Undervisning i Legacy